Меню

Избрани новини

Пикантерии

Елза Парини пред ПИК ТВ: Нападнаха ме заради Венета Райкова (видео)

Акцентите: Разведе ли Мария Игнатова цирковия акробат Енчо Керязов, изневерява ли Наско Колев на Мария Илиева, как Емануела се оказа забъркана в афера с Махмуд Йозджан и още, и още...

Главният редактор на LifeOnline.bg Елза Парини гостува на онлайн предаването „Жълтите новини“ по ПИК ТВ, където с водещата Елиана Василева „начесаха езици“ с най-скандалните клюки в светските редици у нас.

Елза разказа и за неприятна и най-вече болезнена случка с травестит №1 у нас, която Венета Райкова крие. Бившата водеща на "Горещо" е била принудена да ходи месец и половина с обездвижен горен крайник, след като колоритната Елза счупила (без да иска б.р.) лошо ръката й в детската градина в родния им град Попово

"Били сме малки с Венчето...  Аз този случай не го помня, но от майка ми го знам. Когато Райкова стана известна, майка ми каза, че сме били заедно в детската градина. Искала съм да си играем на "Квачка и пиленца", а тя не искала, явно си е била дъпната още от малка. Така силно съм я задърпала, че тя паднала и си счупила ръката. После дядо й нахлул в нас да ме търси, искал да ме пие и да ми счупи и на мен ръката, защото съм причинала болка на любимата му внучка. Естествено, майка ми го изгонила...", разказва в "Жълтите новини" по ПИК TV Eлза Парини. 

Колоритната гостенка и водещата Елиана Василева нищят най-пикантните клюки и скандали из светския елит на София от последните дни.

Акцентите: Разведе ли Мария Игнатова цирковия акробат Енчо Керязов, изневерява ли Атанас Колев на Мария Илиева, как Емануела се оказа забъркана в афера с Махмуд Йозджан и още, и още...Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати