Меню

Избрани новини

Клюкарник

Юксел вбеси Венета, отива на съд в Страсбург

Венета - Юксел

Райкова е "наточила брадвата" и планира да отсече няколко телевизионни глави с новата си книга

Крайни мерки планира да предприеме журналистката Венета Райкова заради проблемите около делото с Юксел Кадриев. Скандалът между нея и водещия стигна невиждани размери и е на път да се пренесе извън граница.

Горещата водеща е категорична, че няма да остави нещата така и ако се наложи, е готова да стигне до Европейския съд в Страсбург.

"Много адвокати ме съветват да си търся правата в Страсбург, ако този фарс продължава и не ме допуснат до трета инстанция. Да си търся правата там и да осъдя държавата. Нелепо е да ме накарат аз да нося отговорност за чужда вина. Думи, казани от друг човек в телевизия, решила да излъчи епизода и режисьор, който е монтирал интервюто. Абсурдно е да съдят мен!" - категорично заяви пред "България Днес" Райкова.

Венета Райкова

През декември Кадриев осъди Венета заради думи на бившата му съпруга, изречени в предаването "Горещо" преди години. Общата сума с разноските по делото, която Венета трябва да извади, е 30 хиляди лева. Апартаментът й е под възбрана, а устатата телевизионерка твърди, че до този момент не е дала и лев на колегата си. От декември до днес бившата водеща чака отговор от ВКС дали ще бъде допусната до трета инстанция.

Драмата с Юксел, която все по-грозно се задълбочава с времето, не е попречила на Райкова да изпълнява своите творчески планове. Блондинката вече работи по най-новата си четвърта книга. Работното заглавие на творбата на ексводещата е "Вендета". Венета споделя, че това е най-смелата й творба до момента, в която ще разкрие много тайни, които остават скрити от телевизионните зрители.

Венета Райкова


"Моите книги са художествена измислица. Никога не казвам кои са реалните личности, които стоят зад характерите в книгите ми. Това е много важно да се знае. Когато хората четат книгите, те разпознават реалните герои. Чрез действието в книгата читателите ще разберат какво реално се случва в телевизионните среди. Как някои предавания получават договори заради това, че продуцентът им връща част от бюджета, който е получил за това предаване, на шефа на телевизията. Всичко това става тайно, "под масата".

Скоро ще отбележа 25 години трудов стаж. Видяла съм много неща, имам много натрупана информация през тези години и затова книгите ми се четат толкова, защото всичко в тях е достоверно" - разказва блондинката. "Законът на кармата действа и за звездите. Няма нещо, което да им се прости" - допълва още Венета.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза