Меню

Избрани новини

Пикантерии

Венета Райкова отмъщава на телевизиите с Вендета

Венета Райкова

Журналистката пуска нова книга с пикантни подробности от тв живота у нас

Венета Райкова, чиято телевизионна кариера е в застой от известно време запълва свободното си време с писане на книги. Този път водещата е твърдо решена да рзкрие всички мръсни тайни на телевизионерите. Тя разкри няколко подробности около новата си творба и по всичко личи, че книжката ще е изключително смела и ще покаже интимни подробности около това какво се случва в коридорите на големите телевизии у нас.

Ето какво написа тя на профила си във Фейсбук:

"Приятели, мисля, че отново съм уцелила в десетката с темите и героите в четвъртата ми книга, като гледам какво се случва последните дни на телевизионния небосклон!! Време е да разкрия съвсем мъничко за какво ще четете в книгата ми, която за момента е с работно заглавие "Вендета"!

Едната ми героиня е съпруга на един от най-известните тв. продуценти и знае всички мръсни тайни на телевизията. Благодарение на нея и събитията в живота й ще разберете например как шефът на телевизията - чужденецът, подписва договор за най-гледаните предавания, как се връщат пари от бюджети и как се правят "тройки". Другата ми героиня пък е една от най-известните водещи у нас!

От нея ще видите колко малка е крачката от леглото на оператора, до леглото на продуцента. Очаквайте още подробности в профила ми през следващите дни, но едно е ясно -

след "Вендета" няма да останат тайни за вас от телевизионния живот у нас!"

Венета РайковаКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати