Меню

Избрани новини

Клюкарник

Венета Райкова проплака: Юксел не харесва 30 бона, съди ме за повече

Венета Райкова

Екс водещата се жалва от страх и цензура в националните телевизии

Новинарят Юксел Кадриев, който успя на втора инстанция да осъди колежката си, сега иска още пари от нея, твърди Венета Райкова. През декември водещият на новините осъди Райкова заради излъчените думи на бившата му съпруга, изречени в предаването "Горещо" преди години.

Общата сума с разноските по делото, която блондинката трябва да извади, е 30 хиляди лева. Жилището на Венчето е под възбрана, а до този момент тя не е платила нито лев. Екстелевизионерката твърди, че няма откъде да извади крупната сума.

"Писах жалба до ВКС да ме допуснат до обжалване на трета инстанция, отговор от декември няма. Юксел също е писал - и той иска делото да се гледа във ВКС, за да му присъдят по-голяма сума, защото тези пари са му били малко! А всички водещи мълчат! Никой не смее да ме покани в предаването си и да се чуе истината, да покажа и документите по делото!" - избухва през сълзи Венета.

Повод за реакцията на водещата е скандалът със Слави Трифонов. Райкова е бясна, че на нея нито една телевизия не й е дала ефирно време да разкаже за случилото се и само печатните медии са отразили случилото се.

"За смешния плач за свободата на словото! Страх и цензура са сковали телевизиите и хората, които работят там, това е истината. Днес ни цензурират, съдят, а утре ще ни бият и е*ат, и пак ще си мълчим!" - беснее Райкова.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати