Меню

Избрани новини

Клюкарник

Вендета: „Синоптичката ми запали телефона“

Венета Райкова
Снимка: ТВ7

Неочаквано много хора са се припознали в творбата на Венета Райкова

Вендетата на Венета Райкова спрямо телевизионерите, които я отритнаха от гилдията продължава. Водещата сподели накратко в личния си профил в мрежата две от историите в новата си книга „Вендета“.

В едната водещата на спряното предаване „Горещо“ разказва за пристрастен към забранени субстанции известен тв продуцент, другата за креватните изпълнения на известна синоптичка. Въпреки че не е споменала имена Венета успя да вдигне накрак редица познати от екрана лица.

“Звъняха ми толкова много хора, че едва повярвах, че това се случва. Синоптичката ми запали телефона. Получи се малко положението „гузен негонен бяга“. Не съм очаквала, че толкова много хора са се припознали, без да имам това за цел. Да не говорим, че това далеч не е най-интересното в книгата. Изрично съм казвала, че книгата ми е художествена измислица и никога не казвам кои са реалните личности, които стоят за д характера на героите“, казва Венета Райкова пред "България днес“.

Дали осъдената да плати 30 бона обезщетение на новинарят Юксел Кадриев е предвидила и пикантерии около „измислен“ герой, чийто личен живот съвпада с този на Юки?Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати