Меню

Избрани новини

Клюкарник

Капчикова ще става репортер! Коя телевизия се престраши да я наеме?

Снимка: Anno Domini

Танцьорката получила офертата в ефир по време на интервю

Гордата носителка на титлата „Мис Плеймейт“ Ася Капчикова ще трябва да забрави клубните сцени това лято. Тя започва горещия сезон с ново голямо предизвикателство. Танцьорката получи предложение в ефир да стане репортер в предаването „Горещи срещи“ на Венета Райкова.

Райкова от скоро отново е в ефир, а предаването й вече предизвика огромен интерес от ефира на BiT. Водещата се върна към стария формат и шоуто й е от типа на „Горещо“, но с обещанието, че сега ще й се дава още повече свобода в избора на гости и теми.

Така родената в Попово водеща инстинктивно предложи на програмния директор - Сашо Диков да вземат Капчикова в своя екип. Русата силиконка е завършила философия и има завиден речник за момиче от кориците, очаква се да няма затруднения в новата си роля.

Джеръми Мийкс

В предаването се очаква Капчикова да взима интервюта от светски личности по време на ВИП събития в страната. Така след Гери Дончева, Венета Райкова, Люба Колезич, Сашо Диков и Ралица Василева, каналът приема поредно известно име в екипа си.

Според последните новини скоро в телевизията ще се появи и риалити формат, който ще конкурира зрителския интерес към „Вип Брадър“ и „Фермата“.

Ася Капчикова във вихъра на танците по време на парти в ОбзорКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати