Меню

Избрани новини

Риалити

Кой ще влезе във „ВИП Брадър“ 2017?

Снимка: LifeOnline.bg

Спрягат се имената на плеймейтки, силиконки и забравени естрадни певици

Продуцентите на риалити програмата „ВИП Брадър“ са в трескава подготовка по нареждането на пъзела с участници в поредния сезон на шоуто. Според разпространяващите се слухове голяма част бъдещите брадъри и брадърки вече са избрани, но все още се водят преговори.

Спрягат се много женски имена, но мъжете в Къщата през следващия сезон са все още неизвестни. Усилено се говори, че шефовете на шоуто са офертирали младият рапър Атанас Колев, който стана известен след участието си във Х-Фактор, но нашумя покрай връзката си с Мария Илиева. Засега не се знае дали Колев ще откликне на поканата.

Мария Илиева Vs Атанас Колев

Голямата ретро звезда в предстоящия сезон ще бъде естрадната певица Маргарита Хранова, която в крайна сметка се е съгласила да участва срещу скромните 120 хиляди лева. Марги е канена многократно от Големия брат, но чак сега кандиса срещу подходящата сума.

Списъкът на възможните участници почти се изчерпа и затова подборът става все по-труден. Най-накрая изгря щастливата звезда и на Сашка Васева, която от години се мъчи сама да се вкара в устата на хората. В предния сезон я бяха отсвирили буквално преди старта на шоуто. Сега тя е склонила още на първата оферта и едва ли ще вземе повече от 30 бона.

Гнездото на осите ще бъде попълнено от 8 моделки, плеймейтки и силиконки, които пък ще влязат в Къщата, но без хонорар. Те ще бъдат поставени в конкурентна среда и ще се надпреварват награда от 100 хиляди. Заподозрените са Джулиана Гани, Дилена Димитрова, Мартина Юрукова, Деси Фотосесията, Маги Бадер и др.

Джулиана Гани

Известно е огромното желание, към кастинга да се включи и представител на третия пол. Мечтата на екипа да имат транссексуална жена в шоуто датира от години назад, но все още не се е сбъднала. Бледо подобие беше грозният индивид Пеньо, който участва навремето в „Биг Брадър“.

Ако реалити шоуто тази година се напълни с празноглави моделки и племейтки то от ефира ще ни залеят бисерите и плиткоумието на напиращи за слава силиконови девойки, чиято професия е под въпрос.

Лили ИвановаКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Рачков или Геро е по-добър за водещ на "Маскираният певец"?

Неочаквана смяна в редиците на водещите в шоуто

 

Покажи резултати