Меню

Избрани новини

Клюкарник

Секс, пари и хип-хоп - войната Илиева vs Колев

Мария Илиева Vs Атанас Колев
Снимка: LifeOnline.bg

Наско Колев призна, че е бил любовник на шефката си Мария Илиева

Войната между Атанас Колев и Мария Илиева е вече факт, и докато рапърът споделя открито какво се случва, певицата е заровила главата си в пясъка като щраус и на повърхността стърчи само оголеното и седалище. Това обаче съвсем не значи, че шефката на „Стерео стая“ бездейства, тя води своята битка на тихия фронт, скрита в сенчестите коридори на фалшивия ни музикален бизнес. Задкулисно и с оръжия, с който само тя разполага.

Финалистът от X Factor Атанас Колев продължава да разкрива пикантни подробности от отношенията си с вече бившата си продуцентка, а както потвърди, и любовница Мария Илиева.

Ще ви върна малко назад в началото на неговата кариера, когато след кратка война със Саня Армутлиева в края на риалитито, Мария успя да прилъже Наско в своята музикална компания „Стерео стая“, а слуховете повече от година го пращаха и в леглото на менторката му.

Че нещата между двамата не вървят гладко, стана ясно в края на зимата, когато Наско изчезна от сцената, клиповете му бяха свалени от мрежата, а през март той изригна с провокативни постове във Фейсбук.

В края на месец май Атанас Колев пусна първата си песен като самостоятелен изпълнител "Честно & нечестно", в която открито рапира срещу фалшивия шоубизнес и приятелствата в него. Междувременно към момента на написване на този материал видеото към песента натрупа над милион гледания в канала на изпълнителя в YouTube за две седмици.

Това в социалните мрежи рапиращият баскетболист заяви, че с Илиева късат професионалните си отношения. Дори тя всячески му пречела и правела опити да спъне развитието му и изтрила соловите му песни издадени под шапката на нейния лейбъл.

След това в няколко телевизионни интервюта, той презентира парчето, но и нямаше как да не повдигне завесата над скандалния разрив в отношенията си с Илиева. Тогава той разказа, че менторката му го манипулирала за да печели на негов гръб. Взимала процент от хонорарите му, а когато отказал да подпише договор заплашила, че няма да му изплати заработените пари.

Илиева дължала и начисления от ротации в ефира и видеоканалите, както и за други мърчандайз начинания с лика на варненеца, които той така и не си потърсил.

В първите си интервюта Наско Колев отказваше да коментира интимните си отношения с 20 години по-възрастната певица, но тази тенденция беше нарушена в най-новото му интервю пред "България днес".

"Музикалният бизнес си е цял един свят - фалшив и измамен. Разочароваха ме толкова много неща, за толкова много ме излъгаха, че не бих могъл да отлича само едно. Това е мръсна работа! Когато всичко започна бях на 16 години и доста наивен и много хора се възползваха от това", заяви Наско.

Изпълнителят директно потвърди и слуховете, че е бил играчка в ръцете на Мария Илиева, не само в бизнеса, но и в кревата й.

На въпроса дали е започнала да пречи на самостоятелната му кариера и дали пък не са се изпокарали защото не е откликнал на сексуалните й мераци, бъдещият лекар отговори така:

"Тя вече е предприела някакви действия да ми пречи по пътя на музикалното ми развитие. Само дето аз не съм притеснен! А на интимните желания откликнах, така че сигурно не е заради това", признава Колев.

В момента той няма жена до себе си, няма да може да изпълни и едно от желанията си - да работи с Криско. Неговият колега вече е заел страната на Мария, с която имат и един успешен дует.

Самата Мария Илиева пък до този момент нито веднъж не е коментирала официално своята версия по избухналия скандал.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати