Меню

Избрани новини

Клюкарник

Знае си цената! Лили Иванова поиска рекорден хонорар от „Вип Брадър“

Лили Иванова

Непреклонна, певицата поставила неизпълними условия

Легендарната Лили Иванова, която на 24 април има рожден ден, доказа, че знае цената си! Тя е поискала рекорден хонорар от един милион лева, за да влезе в къщата на "ВИП Брадър", пише в. Уикенд.

Според изданието, най-известната българска певица по света и у нас, е получила предложение да участва в риалити формата веднага след последния си грандиозен концерт в зала 1 на НДК миналата Коледа.

Финансовото измерение на офертата от продуцентите е рекордно за българска звезда – 350 хиляди лева.

Най-желаната за участие от шефовете на предаването обаче веднага отказала, но си оставила вратичка в случай, че размисли. Изпълнителката на "Панаири" подхвърлила, че за звезда от нейния ранг цената ѝ е един милион лева и едва, когато продуцентите решат да ѝ ги платят, ще сподели с тях и другите си изисквания.

Лиленцето отдавна била обстрелвана с предложения да участва в сиерджийското риалити, но досега винаги е отклонявала поканите.

Фактът, че и други популярни личности категорично отказват да стъпят в скандалната Къща на риалитито, но после биват мотивирани с тлъсти хонорари, обнадеждава продуцентите. Те били готови да развържат кесиите в името на рейтинга, стига условията на Лили да са изпълними.

Затова, офертата към нея за новия сезон на "ВИП Брадър" била подновена. И този път Лили била непреклонна - 1 милион лева и нито стотинка по-малко. От Нова любезно отказали на изпълнителката.

Досега най-големите хонорари за родни звезди са варирали около 150 хиляди лева, разкриват източници от кухнята на предаването такива са получили Йорданка Христова, Преслава, Емануела, Азис и Миглена Ангелова.

По 300 бона пък лапнаха американските звезди Парис Хилтън и Памела Андерсън, но едва двудневно присъствие в Къщата.Коментари (1)

куку Давайте си парите на сбръчканата баба да я гледате гола и да ви пее 5 меланхолични и тъжни песни през целия си живот и дръжте децата си прости и необразовани вкъщи пред телевизора да ги гледат и мечтаят и накрая идете да викате пред парламента за промяна.
04.01.2021 11:44 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза