Меню

Избрани новини

Клюкарник

Жоро Игнатов: Венета е вещица, не бих се закачал с нея!

Скандалният телевизионер се прочу с провокативните си репортажи

Редакторът Жоро Игнатов от предаването „Съдебен спор” е получил заплаха за убийство. Това разкри самият той в интервю за списание LOVE style.

„Получих заплаха за убийство преди две години във фейсбук на лично съобщение. Нещата бяха зловещи. В съобщението пишеше как ще ми бъде отрязана главата и други такива страхотии. Едва преди броени дни прокуратурата в Бургас образува досъдебно производство срещу неизвестен извършител, което вече позволява да се направят по-пълни следствени действия. Много се забавиха нещата, но за съжаление такава е съдебната ни система. Те доказаха, че ако подгонят охлюв, той ще се шмугне в храстите и ще им избяга, докато го стигнат.”

Въпреки заплахите Жоро не се страхува и казва, че каквото му е писано, това ще се случи. А и е човек, който сам си разрешава проблемите, пише хотнюз.

„Не мога да си представя, че някой ще ме мачка – признава Жоро Игнатов пред списание LOVE style. - Съдя на поразия. Смятам, че трябва да си търсим правата за всичко. Само така ще живеем в една по-подредена държава. Моят принцип е, че човек стига дотам, докъдето му позволиш.

Жоро Игнатов при д-р Емил Георгиев

Ще ви разкажа и конкретен случай. Един мобилен оператор ми образува нерви и веднага реших да взема мерки. Не ми изпращаха моите сметки, а получавах на друг човек, който въобще не живее тук. Казах им да не го правят повече, но те ми обясниха, че им е даден този адрес. За да им докажа колко са смотани в политиката със своите клиенти, отидох до офис на мобилния оператор и заявих, че искам да си получавам известията на „Дондуков”2. И те се съгласиха. Повече от половин година моите сметки ги получаваха в президентството. Оттам ми се обадиха да ме информират и аз им казах да ги плащат. Естествено, не ги платиха. Разказвам всичко това, за да ви покажа, че Жоро Игнатов е далеч по-луд, когато не е на екран, и смятам, че негодниците трябва да се възпитават.”

Нана Гладуиш

Скандалният репортер-юрист е работил за няколко предавания, но е категоричен, че Венета Райкова е най-голямата вещица, която познавам! Запознахме се, след като тя спря да води „Горещо” и трябваше да направи една демо касета с ново предаване. На тръгване от телевизията ме заваля такава градушка, че все едно камъни падаха от небето. Тогава бях с чисто нова кола и цялата беше помляна, включително и стъклата. А Вената, която остана на един километър от мен, природата я пощади и запази стария й автомобил. Тогава й казах: „Ти, наистина си вещица! Страх ме е да се закачам с теб!”.

Венета РайковаКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза