Меню

Избрани новини

Пикантерии

Бесен травестит се жалва от пластичен хирург, сестра бие Жоро Игнатов (видео)

Жоро Игнатов при д-р Емил Георгиев
Снимка: кадър от видео

Очаквайте всичко по скандалния случай в предаването „Съдебен спор“

Репортерът на предаването „Съдебен спор“ по НОВА Жоро Игнатов публикува преди дни потресаващо видео. На кадрите той влиза с камера и микрофон в клиниката на пластичен хирург (от тях става ясно, че това е д-р Емил Георгиев), медицинската сестра се нахвърля като разгневена пантера върху човек с микрофон, докато доктора излиза от кабинета си и среща очи в очи недоволен/на пациент/ка. Травеститът Милена се жалва от новопоставените гръдни импланти от доктора.

Случката може и да ви стори смешна, но проблемът е доста сериозен и показва безконтролната ситуация с частните клиники за пластична хирургия. Жертвите пострадали от несполучливи интервенции не само на този хирург са много, но често предпочитат да останат анонимни или пък стигат до някакво частно споразумение с клиниката и лекаря.

Доктор Георгиев, обаче не пожелал да оправи несполучливата операция на Милена, това явно води екипът на „Съдебен спор“ в „клиниката“.

Сблъсъкът е епично комичен и кулминира в момента когато травестита надига блуза разярен от „кривите си цици“, той настоява да си получи парите обратно в компенсация.

Междувременно са се появили и други потърпевши, които се оплакват от лошата работа и безпардонното отношение на въпросния хирург.

Жоро Игнатов написа под публикацията си:

Микрофонът ми пострада от медицинската сестра на пластичен хирург, който изкривил циците на травестит

А в коментар по-долу допълни информацията:

Когато "Гошо" е взела парите от травестита, не се е подигравала, че се представя за Милена, а сега плюва в кладенеца, от който е пила вода. Освен това Милена твърди, че не са й направили никакви изследвания преди операцията, нито са й дали епикриза. Медицинската сестра, която в миналото се е наричала “милосърдна” прояви агресия, която с нищо не бях провокирал и накрая ме заключи в клиниката до идването на полицията. Този откъс от репортажа за повечето хора изглежда забавен, но всъщност е скандален. Освен това в студиото ще присъства човек, който твърди, че неговата братовчедка е починала след операция направена при д-р Емил Георгиев.

Всички коментари около скандалното видео вижте под поста на Жоро Игнатов

Очаквайте всичко по скандалния случай в предаването „Съдебен спор“ по НОВА

Линк към видеото в YouTube Травестит си иска парите за кривите цициКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

На коя от топ дестинациите бихте почивали през зимата?

Азия, Карибския регион или Мексико са ви на сърце

 

Покажи резултати