Меню

Избрани новини

Пикантерии

Бесен травестит се жалва от пластичен хирург, сестра бие Жоро Игнатов (видео)

Жоро Игнатов при д-р Емил Георгиев
Снимка: кадър от видео

Очаквайте всичко по скандалния случай в предаването „Съдебен спор“

Репортерът на предаването „Съдебен спор“ по НОВА Жоро Игнатов публикува преди дни потресаващо видео. На кадрите той влиза с камера и микрофон в клиниката на пластичен хирург (от тях става ясно, че това е д-р Емил Георгиев), медицинската сестра се нахвърля като разгневена пантера върху човек с микрофон, докато доктора излиза от кабинета си и среща очи в очи недоволен/на пациент/ка. Травеститът Милена се жалва от новопоставените гръдни импланти от доктора.

Случката може и да ви стори смешна, но проблемът е доста сериозен и показва безконтролната ситуация с частните клиники за пластична хирургия. Жертвите пострадали от несполучливи интервенции не само на този хирург са много, но често предпочитат да останат анонимни или пък стигат до някакво частно споразумение с клиниката и лекаря.

Доктор Георгиев, обаче не пожелал да оправи несполучливата операция на Милена, това явно води екипът на „Съдебен спор“ в „клиниката“.

Сблъсъкът е епично комичен и кулминира в момента когато травестита надига блуза разярен от „кривите си цици“, той настоява да си получи парите обратно в компенсация.

Междувременно са се появили и други потърпевши, които се оплакват от лошата работа и безпардонното отношение на въпросния хирург.

Жоро Игнатов написа под публикацията си:

Микрофонът ми пострада от медицинската сестра на пластичен хирург, който изкривил циците на травестит

А в коментар по-долу допълни информацията:

Когато "Гошо" е взела парите от травестита, не се е подигравала, че се представя за Милена, а сега плюва в кладенеца, от който е пила вода. Освен това Милена твърди, че не са й направили никакви изследвания преди операцията, нито са й дали епикриза. Медицинската сестра, която в миналото се е наричала “милосърдна” прояви агресия, която с нищо не бях провокирал и накрая ме заключи в клиниката до идването на полицията. Този откъс от репортажа за повечето хора изглежда забавен, но всъщност е скандален. Освен това в студиото ще присъства човек, който твърди, че неговата братовчедка е починала след операция направена при д-р Емил Георгиев.

Всички коментари около скандалното видео вижте под поста на Жоро Игнатов

Очаквайте всичко по скандалния случай в предаването „Съдебен спор“ по НОВА

Линк към видеото в YouTube Травестит си иска парите за кривите цициКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кои са най-дразнещите водещи в ефира според вас?

Трябва ли да има обновяване на телевизионните лица?

 

Покажи резултати