Меню

Избрани новини

Звездите

Миглена Ангелова пуска книга посветена на ВИП Брадър

Журналистката ще играе централна роля в панела с водещи на шоуто през този сезон

„Искрено и лично за Големия VIP брат“ показва гледната точка на Миглена за престоя ѝ в Къщата и очертава паралелите между формата и реалния живот

Победителят от VIP Brother 2016 Миглена Ангелова разказа за новата си книга „Искрено и лично за Големия VIP брат“, както и за очакванията си към новия сезон на шоуто в "Здравей, България" по NOVA.

Дамата в червено, както я наричаха бившите ѝ Съквартиранти, сподели, че е планирала написването на книгата още по време на престоя си в най-известната Къща. В нея тя изказва своята гледна точка и очертава паралелите между формата и реалния живот.

„Това е книга за този гениален формат. Big Bother нищо не си измисля, той показва самия живот. Всеки там реагира със своите си илюзии, със своите си схващания, със своите принципи и заблуди... Ако, например, отиваш на работа само заради парите, то непременно ще се изложиш, така е и в това шоу. Човек вътре няма как да играе и не може да има стратегия“.

За новия сезон на шоуто, който стартира на 11 септември и е под мотото „Любовта е...“, Миглена сподели: „Любовта може да се случи навсякъде, така че Къщата не е изключение. Хората са намирали любов в концлагери, в затвора и на Северния полюс. Разбира се, че е възможно да я намерят и в Къщата. Въпросът е кой седи отсреща, защото една любов може да бъде истинска само когато и двамата са достойни“.


Журналистката ще играе централна роля в панела с водещи на шоуто през този сезон.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза