Меню

Избрани новини

Риалити

Пиарката на Мегз обясни катастрофалното й представяне в „Черешката“

Миглена Каканашева, реши да замаже опръскания си с щраусови яйца имидж с писмо от своята „говорителка“

След като тотално се изложи миналата вечер в национален ефир бизнес дамата Миглена Каканашева, реши да замаже опръскания си с щраусови яйца имидж посредством писмо от своята „говорителка“.

Представителката на Мегз се опитва да регенерира окървавеното с еленска кръв достойнство на цанената за дизайнерка дама след бруталния провал на нейната вечеря в „Черешката на тортата“ с нарочно писмо до отбрани медии.

Миглена Каканашева - Мегз
Писмото взимаме от колегите от Lifestyle.bg:

Бизнес дамата Миглена Каканашева сплоти колектива снощи в "Черешката на тортата". Мегз беше истинска до болка.

За разлика от много други участници, които се правят, че всичко могат, чаровната Мегз показа реалната ситуация, когато една работеща жена посреща гости вкъщи - хаус в кухнята, но с усмивка на лице.

Самата Мегз си призна в национален ефир, че не ходи по супермаркети и не готви. Всичко се поръчва онлайн и от ресторанти. За нея приоритета е работата, а не домакинските задължения.

Може би за много българи това е странно, но в световен мащаб това е практика. Все пак нека признаем, че начинът на живот диктува приоритетите ни...."

Пиарката на дизайнерката се уповава и на изказването на певицата Мариана Попова, което е в подкрепа на Мегз:

"Мисля, че на Мегз кухнята и е последният проблем и не трябва да се притеснява. Една жена трябва да бъде красива, умна и интелигентна. Да обича мъжа си, а кухнята ще се намери кой да я оправи".Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза