Меню

Избрани новини

Клюкарник

Психиатри лекуват лудостите на Миглена Каканашева

След серията от инциденти храбрата шивачка се решила на лечение

Вече никой не се съмнява в в прегрелия мозък на шивачката Миглена Каканашева. Бизнесдамата отдавна показва признаци на психическа нестабилност и други доста по-сериозни симптоми, които могат да се опишат само с медицински термини.

След всичко, което й се случи през последните месеци, Мегито най-сетне кандисала да се обърне към специалист за помощ.

Миглена Каканашева

Инцидента след като счупи автомобила си и донесе тежък уплах с камиона, който едва не я прегази, а ден по-късно тя колабира в банка и дойдоха повече. Нервните и хистерични изблици в службата също били особенно обезпокоителни.

Всичко това, подсилено с непрестанното търсене на рецепти за успех и по-големи продажби, постоянния стрес и огромната вълна от коментари, на които е подложена всекидневно направо пообъркали амбициозната шивачка.

Припомнете си, Каканашева сподели видео, в което през сълзи обяснява, че стресът, здравето и хейтът са цената на успеха ѝ.

Миглена Каканашева

Нейните близки отдавна я молят да се обърне към лекарите на 4 километър, но работохоличката не давала и дума да се чуе за почивка. С последните инциденти те много се притеснили за нея и настоявали тя да укроти темпото преди да се самоунищожи. Най-накрая с много увещавания Меги осъзнала, че има нужда от специалист, който да ѝ помогне за да не превърти тотално.

Каканашева решила, че няма да пести когато става въпрос за здравето ѝ и избрала най-добрите специалисти, които да се опитат да обуздаят лудостта й преди да е твърде късно.
 

Клюката носи, че Меги плащала по 500 лв. на час, за да се справи с огромното напрежение и хейта срещу нея. Други пък шушукат, че лично бащата на мъжа до нея се е обадил да ходатайства за час, защото иначе било невъзможно да се уредиш с посещение.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати