Меню

Избрани новини

Риалити

Бясната шивачка Меги уволни служителка, не й угаждала

Миглена Каканашева

Продавачката нямала мераци да се снима в клиповете на Каканашева

Бизнесдамата Миглена Каканашева отдавна е най-коментираната светска персона в страната. Ежедневно Мегито пуска кратко реалити клипче от собствения си живот на вниманието на многобройните си последователи в социалните мрежи. Повечето клипове имат над 100 000 гледания и хиляди коментари със смесени и крайни чувства на похвали и критика.

В последния си клип Мегз посещава свой магазин, за да направи проверка на състоянието му, защото прочела коментари, че магазинът често е разхвърлян. На камерата се вижда усмихната служителка, която помага на Каканашева.

Миглена Каканашева

Не такава, обаче, е действителността. Каканашева се е появила изненадващо в магазина си и е поискала да снима без предупреждение. Една от общо трите продавач - консултантки, нямала мераци да застане пред камерата и не искала да участва, пише ХотАрена. Без капка състрадание Мегз заявила, че ако не иска да участва няма място в този магазин, защото не споделя маркетинговата политика на марката.

Момичето се разстроило ужасно много, но на Каканашева сякаш не й пукало. Тя е обсебена от своите фикс идеи и всякакви чисто човешки емоции са й чужди. За нея важни са единствено продажбите и парите, затова не се смилила пред разплаканото момиче.

Нещо повече, за да избегне сцени в магазина пред очите на безценните й клиенти Мегз помолила момичето да си тръгне и да се върне чак края на другата седмица когато е преосмислила добре ситуацията и поведението си. Тогава щяло да се разбере и дали ще бъде окончателно уволнена.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати