Меню

Избрани новини

Пикантерии

Размечта се! Светлето Василева иска да е Гущерова и майка на децата му

Тази година ще стана на 30 и мисля, че ми е време да създам семейство и да имам деца, размишлява Василева

Светлана Василева има много сериозни намерения към новия си любим – Христиан Гущеров. Плеймейтката и бизнесменът едва от месец живеят заедно, а красавицата вече иска да стане негова съпруга.

„Открих мъжа, който знае как да се държи с една жена – разкрива Светлана Василева пред списание LOVE style. – Той е интелигентен, възпитан и грижовен. Да чукна на дърво, не сме се карали, въпреки че от сутрин до вечер сме заедно. Доста хора вече се опитаха да направят интрига между нас, но той показа мъжкарско поведение и ме защити.”

Светлана запази в тайна какво ѝ е подарил любимият. Обясни обаче, че това не е часовник, както се говори. „Ако Христиан ми предложи брак, съм готова да приема – откровена е плеймейтката. – Тази година ще стана на 30 и мисля, че ми е време да създам семейство и да имам деца.

Светлана Василева

Повечето ми приятелки вече са омъжени и аз трябва да направя тази крачка. Освен това смятам, че Христиан би бил идеален баща на децата ми. Сигурна съм в това и съм готова да му родя не един, а двама наследници.” Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати