Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Кой помля колата на Преслава и коя чалга звезда отказа 300 бона на Вип Брадър? (видео)

Преслава

Пред „Жълтите новини“ на ПИК ТВ изплуват тайните на звездите в родните шоу и бизнес

Неизвестен досега инцидент с участието на Преслава лъсна по време на съвместната месечна рубрика на ПИК ТВ и LifeOnline.bg - "Жълтите новини" с участието на Елза Парини. Чалга дивата е успяла да покрие от медиите атентат върху автомобила си "Мерцедес" S класа.

След участие в Слънчев бряг, чучулигата на "Пайнер" открила черната си лимузина с помляно предно стъкло. Предполага се, че извършителят на грозното деяние е ревнив любовник на Преслава. По това време певицата е имала отношения с колегата си Фики Стораро. Едва ли обаче хрисимият син на Тони Стораро е способен на това.

С подобни инциденти Преслава редовно влизаше в полицейските сводки по време на връзката си Георги Станоев-Малката Бирма, който преди две години дори преби охраната й пред хотел в Несебър. 

От Обзор в коментарната рубрика "Да начешем езиците" Елза и водещата на "Жълтите новини" Елиана Василева нищят още има ли опасност Деси Слава да отгледа детето си от Благой Найденов като самотна майка, коя чалга икона отказа 300 хиляди лева от "ВИП Брадър", наистина ли Антония Петрова "лапна" 6 милиона лева от развода си с Александър Бередин и още пикантни клюки. 

Топ травеститът на републиката и главен редактор на LifeOnline.bg отговаря подобаващо и на президентшата Деси Радева след скандалната й публикация във "Фейсбук" срещу "София Прайд".Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза