Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Подпийналата Златка си показа гърдите на юбилея на мъжа си в столичен клуб (ексклузивно видео)

Карен Хачатрян стана на 30 години

 

Снощи в столично заведение, третият съпруг на Златка Райкова (38) отбеляза своя 30 рожден ден. Златка напоително споделяше кадри от партито на Карен, който е с 8 години по-млад от съпругата си.

Настроението ескалира с всяка следваща чаша алкохол, а задръжките на русото Злати падат все повече, забеляза репортер на LifeOnline.bg.

 

Пикът на партито разбира се е появата на тортата и свещичките, които младият мъж трябва да духне. Зазвучава чалга версията на "Хепи бърдей", а Златито припява и крещи "милионер във евро".

Незнайно защо както снима внасянето на сладкиша, Златка обръща телефона си и започва да показва силиконите си, и публикува видеото за му се порадват всички нейни последователи.

 

За няколко секунди тя предлага гледка в едър план на напращелите си като септемврийски дини гърди и разрезите под тях, откъдето е видно, че доктора е вкарал силиконовите й импланти.

Цялото видео от рождения ден вижте в нашият Telegram канал!

 

После тя оставя телефона и очевидно намества седалището си, което ни дава ясен сигнал, че Златка просто е забравила да спре камерата и без да иска направи подарък не само за празника на съпруга си, но и на всички в Инстаграм.

 

В последствие сторито беше изтрито, но наблюдателен читател на LifeOnlife.bg вече беше направил екранен запис.

 

Близки до Райкова шушукат, че от известно време плеймейтката е зарязала имиджа на добра мама и отново е започнала  да се черпи обилно с повод и без повод, нещо което се беше превърнало в ежедневие за нея преди да се събере с бившия си мъж Благо Джийзъса.

Четете LifeOnline.bg където ви е удобно Telegram , Instagram , FacebookКоментари (1)

Йокин Да ПОКАЖЕ,в главата какво има.Цици всеки има!!!
29.06.2024 06:41 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза