Меню

Избрани новини

Пикантерии

Бившият на Златка Георги Валентинов: Върна й се тъпкано!

Преди 4 години тя му сложи рога с брата на Борис Дали

 

Един от предишните годеници на Златка Райкова Георги Валентинов злорадства за раздялата на бившата му годеница и Благой Георгиев - Джизъса.

 

Състезателят по бойни спортове се радвал, че на плеймейтката й се е върнало тъпкано заради това, че му изневери малко след като прие да се омъжи за него на сцената на „Като две капки вода“.

 

Още по време на шоуто Златка сложила на Жоро рога с брата на фолк звездата Борис Дали – Велислав Делибалтов, а свидетели на шумният им секс зад кулисите станал целия екип на предаването.

 

Освен това после Русата Златка се загаджи с приятеля му Благо Джийзъса и дори роди дете от него.

 

 

"Най-после й се върна! Видя колко е гадно и унизително да изневеряваш и да слагаш рога" - коментирал пред приятели Валентинов.

 

Припомняме, че секс бомбата се сгоди пред очите на цяла България в „Като две капки вода“ преди 4 години.

 

 

Малко преди финала на шоуто двамата се разделиха, а причината бе изневяра от страна на Златка, която се отдаде на страсти с Велислав директно зад сцената на шоуто.

 

Разбира се, това не остана скрито от екипа на шоуто, а оттам стигна и до ушите на измамения годеник. Тогава Георги призна, че благодари на "палячото Благой", че го е отървал от нея./ източник:Lupa.bg

 


 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (30)

ДО КУБРАТ ПУЛЕВ Кобра кажи на Норман Парк, че Валката каза, че иска да му каже за тайната Принцеса заради която Дани Илиев заряза гери никол, защо е казал за Принцесата „Ще направя спаринг с Росен Петров Животното за сърцето на моето гадже“? Валката твърди че той и е гадже.
31.03.2022 00:32 / Отговор
ДО КУБРАТ ПУЛЕВ Кобра кажи на Норман Парк, че Валката каза, че иска да му каже за тайната Принцеса заради която Дани Илиев заряза гери никол, защо е казал за Принцесата „Много ми липсваш любов моя, искам постоянно да съм с теб, не издържам без теб“? Норми Валката каза, че няма да ти я даде.
31.03.2022 00:33 / Отговор
ДО КУБРАТ ПУЛЕВ Кобра кажи на Норман Парк, че Валката каза, че иска да му каже за тайната Принцеса заради която Дани Илиев заряза гери никол, защо е казал за Принцесата „Любов моя искам да те гушна толкова силно, че да не можеш да ми избягаш никога"
31.03.2022 00:34 / Отговор
ДО КУБРАТ ПУЛЕВ Кобра кажи на Норман Парк, че Валката каза, че иска да му каже за тайната Принцеса заради която Дани Илиев заряза гери никол, защо е казал за Принцесата „Принцесо моя не разбираш ли, че не мога без теб много страдам и плача, когато не си до мен.."
31.03.2022 00:34 / Отговор
ДО КУБРАТ ПУЛЕВ Кобра кажи на Норман Парк, че Валката каза, че иска да му каже за тайната Принцеса заради която Дани Илиев заряза гери никол, защо е казал за Принцесата „Лудо влюбен съм в моето гадже Принцесата и не искам, никога да късам с нея, дори и тя да не ме иска пак ще я искам"? Норми Валката твърди, че не е твое, а негово гадже.
31.03.2022 00:35 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар


Попитай Елза