Меню

Избрани новини

Клюкарник

Всичко е просто цирк! Благо Зъбчето е алиби на Златка, нейните спонсори му плащат за да се прави на любовник?

Връзката им била идеален параван за семейните спонсори на плеймейтката

Връзката на Златка и Благо била просто една идеална симбиоза, научи репортер на LifeOnline.bg.

Отношенията с футболиста са нужно алиби, служещо за прикритие на извънбрачните забежки на нейните богати благодетели с цел хвърляне на прах в очите!

Спонсорите на Русата Златка, които искат максимална дискретност за отношението им с нея плащат на бившия футболист, а сега светски шут, Благой Георгиев да се прави на гадже с известната миска. Това разкри HotArena позовавайки се на отлично информирани източници близки до художника от Колизеума.

Спонсорите са оперирани от чувство за ревност, дори за тях е много по-добре в публичното пространство да се лансира версията, че Златка е новото гадже на Георгиев, за което двамата се хвалят та чак преиграват през последните седмици.

Сценарият се развива по план и позьорчето дава всичко от себе си за да заработи хонорара си. През уикенда той е водил Райкова отново в тузарски хотел във Велинград.

Двамата се правят на влюбени, а Благо по цял ден се отдал на смучене и гълтане. На наргиле.

Всичко това е обилно "подсладено" със снимки в социалните мрежи стараещи се да внушат истинска любовна идилия между класическата двойка - фалирал футболист и развратна силиконка.

Преди седмица Георгиев и Райкова пак бяха заедно в същия хотел.  Явно двойката добре си играе  ролите и съвсем заслужено си заработва хонорарите – Златка със специфичните си умения, Благой – раздавайки го влюбен Ромео. 

В светските среди упорито се говори, че единият от любовниците на Златка е женен с деца, а другият - много богат бизнесмен, който по всякакъв начин се пази от публичност.

Срещите на милионерът със Злата се провеждали само в чужбина, далече от любопитните погледи.

Припомнете си, че Зла-тка беше сгодена за ММА състезателят Георги Валентинов, а Блажко беше пръв приятел с него. Тази история обаче вече е в миналото,

Сега Валентинов е унизен от приятелката си, която дори и докато е с него не е спирала връзките със своите спонсори, и боецът освен това е предаден от най-близкия си доскоро авер.

Източник ХотАренаКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати