Меню

Избрани новини

Риалити

„Капките“ пуснаха Златка на живо и както каза Фънки – Топ Трагедия (видео)

Райкова изпадна в задните редици на класацията

Трети понеделник на шоуто за имитации Като две капки вода“, след лежерното изпълнение на Седемте козлета и Марги Хранова и катастрофалната Металика на Боби Турбото дойде ред на Златка - златното момиче на плеймейт културата у нас.

Загърбваме лошия грим и направо минаваме към безумната амбиция на Райкова и хората, които са я окуражили, че от нея може да стане певица.

Ако все още някой вярва, че това е възможно да се случи, то значи не е гледал последната й изява като Лу Бега в шоуто тази вечер.

Всъщност мечтата на Злати да стане певица е отколешна, припомня репортер на LifeOnline.bg. Твърде възможно е мнозина от вас да са пропуснали „бляскавия“ старт на певческата й кариера в групата „Фатално три“, толкова фатално, че никой не ги помни тях и вездесъщият хит "Писана".

Златката обаче е „куче вълча порода“ - захапе ли кокала не го пуска. И ако някой си мисли, че някакво си фалшиво пеене може да я откаже от сбъдването на детския й блян, жестоко се лъже!

Я, че тя и Мадона не може да пее ама е кралицата на поп музиката.

От къде на къде Райка Златкова да не може да бъде кралицата на лекия жанр, та тя е толкова лека, че няма накъде повече.

Предварително се извиняваме за смачканото качество на видеото, за качеството на песента LifeOnline.bg не носи отговорност.

Ако клиповете на "Фатално три" ви се струват като еротика за бедни, то очевидно това е била целта на производството им.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще посрещнете Нова Година?

 

Покажи резултати