Меню

Избрани новини

Клюкарник

Плеймейт несгоди! Моника Валериева ли раздели Светлана и Гущеров?

Светлана Василева изненадващо напусна богатия си любовник, но защо?!

Любовна история от подножието на Витоша почти като от приказките бе поднесена на целокупния български читател от плеймейтката Светлана Василева и мастития бизнесмен Християн Гущеров.

Но, уви финалното изречение от творбите на Ханс Кристиян Андерсен „и живели дълго и щастливо“ не важи за съвременните връзки.

Сагата на принцеса Светлана и Ханс Християн Гущерсен приключи точно толкова неочаквано както и започна.

Източник на LifeOnline.bg, който пожела анонимност потвърди пред наш репортер, че плеймейтката си е събрала багажа и се е изнесла от дома на милионера в "Бояна", и според него това е краят на техните интимни отношения.

Според разпространената информация край на връзката сложила Василева. Плеймейтката не споделя какви са причините за разлъката, но според запознати тя ще е деликатна и няма да говори публично за тях. 

Появиха се слухове, които спрягат името на Моника Валериева в цялата интрига. Според запознати именно тя е в дъното на интригата, която  разделила „красавицата и звяра“, научи репортер на LifeOnline.bg.

Гущеров и Светлана се загаджиха в началото на август т.г. Съвсем скоро след това тя се пренесе под покрива на къщата  му в столичния квартал Бояна и без свян споделяше снимки от там. Както и на все още официалната си жена Мария, Гущеров забранил и на момата от Търговище да говори за него по време участието й във "ВИП Брадър".

Докато беше в риалити формата Светлана разказваше, че обича гаджето си, иска да създаде семейство с него, дори да му роди деца, но избягваше да споменава името му.

След като напусна шоуто пепеляшката на Гущеров се похвали с романтичен жест от страна на своя принц. В къщи я очакваше огромен букет и торта, на която пише "Добре дошла у дома, моя любов!". Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза