Меню

Избрани новини

Риалити

Грозната компроматна война на Динко направи Джино победител в Биг Брадър Most Wanted

Джино Бианкалана
Снимка: Нова

Големият губещ - Ловецът на бежанци

Джино Бианкалана се окичи с трудната победа в тазгодишния сезон на Биг Брадър Most Wanted, видяха зрителите на Нова миналата вечер.

Левентът от Чикаго успя за втори път да измъкне победата изпод носа на мастити лица от българския шоу бизнес, този път на фона на скандален сезон и грозна компроматна война, водена на няколко фронта от Чикаго до Нови хан и обратно.

Втори остана фолк идолът Константин, а челната тройка допълни Динко Вълев, известен с това, че е от Ямбол и упражнява терор над бежанци.

Друг фаворит - Фънки, остана едва четвърти, а след него се наредиха Светлана Василева и Людмила Захажаева.

Достойно представяне и второ място за Константин

Бианкалана закова победата след оспорван компроматен спаринг, завихрен от селския рейнджър Динко Вълев, в който бяха намесени сестри от Чикаго, мними измамени, бити съпруги и крупни суми.

Според хвърковатата версия на Вълев, Джино бил завлякъл маса народ с огромни суми сред българската диаспора на чикагска територия.

Ямболията положи огромни усилия да хвърли тонове кал върху Бианкалана, обвинявайки го че е ограбил бившата си съпруга Дейна със 100 000 долара и че я е малтретирал физически.

Във видео съобщение, записано специално за Биг Брадър, екс-жената на Джино категорично отрече всички обвинения и направи Вълев за смях публично.

Луна

Междувременно в социалните мрежи и чрез телефонна връзка в студиото на Гала, лъсна зле скалъпеният план на Динко да съсипе опонента си и стана ясно, че сестра му от Чикаго е организирала случайни българи да се обаждат в предаването и да твърдят, че Бианкалана ги е ужилил с крупни суми.

Публиката обаче не спи и в крайна сметка победи нормалността.

На фона на несекващи скандали, публични циркове, побоища и грозни обиди, Джино съумя да излезе сух от телевизионната месомелачка, и не само това, а и като любимец на зрителите, които дадха вота си за него на финала на риалитито.

Спокойно можем да кажем, че Бианкалана победи именно заради гнусните опити да бъде уязвен и компроментиран.

Изключително грозно впечатление направи фактът, че от всичките му вече бивши Съквартиранти, на сцената го поздравиха само Луна, Коцето и Мариела Нордел.

Никой от останалите не събра доблест да загуби играта с достойнство и да стисне ръката на победителя.

 

Динко Вълев и Миглена Каканашева

Луна и Мариела Нордел

Естествено, непосредствено сред финала, мрежата отново бе взривена от недоволство и негативни коментари, но фактът е че в този сезон победи човекът, който се държа най-прилично, без излишни грубости и демонстрации на просташко поведение в национален ефир. 

Големият губещ със сигурност е един. И това е Динко Вълев.

Ловецът на бежанци бе изобличен многократно в лъжа, регистрира поведение под всякаква критика и излагациите му не секнаха от първите му моменти в Къщата, когато се опита да изхвърли жените от спалнята с измама, до излизането му от ВИП-имението, когато се пазареше с Брадъра да го изпрати като национален герой под акомпанимента на "Петко льо, капитанине". 

При излизането си, Динко се опита да вкара риторика и попита "А кой беше Джино!?". Нека отговорим. Джино е победителят. А кой беше Динко!?... По-добре да не питаме!

 

Людмила ЗахажаеваКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати