Меню

Избрани новини

Клюкарник

Скръндза! Баровецът Динко не плаща сметките си и бяга от хотел с любовницата си (видео)

Родолюбецът се криел с тайна любовница в луксозен комплекс в София, но редовно забравял да оправи масрафа си

Динко от Ямбол, който се прочу с набезите си по граничната бразда, където арестува бежанци незаконно пресекли границата демонстрира висок стандарт на живот, но вече е нежелан гост поне в един луксозвн комплекс за отдих.

Ако слушате приказките и разказите на пишман родолюбеца, той скоро щял да „стигне милиард“. Това се изхвърли самия той докато търка матраците в Къщата на Биг Брадър: Most Wanted, забеляза репортер на LifeOnline.bg.

Оказва се обаче, че макар и заможен ямболският Бай Ганьо е голяма скръндза и смята, че щом е известен може и да не си плаща сметките.

В Къщата Динко се опитва да се изхвърля и се прави на голям баровец

Луна

Наш източник ни докладва достоверна информация, която разказва за сексуалните навици на Господин (както е истинското му име), и как обича да си спестява разходите.

Помирисал въздуха на бързата слава Динко се развъртя не само по границата, но и в столицата, където въртял тайна любовница. Той се срещал с нея в луксозен хотелски комплекс в покрайнините на столицата почти всяка седмица. Двамата се отдавали на креватни упражнения а Динко се държал като арабски шейх.

За съжаление, демонстрацията на благополучие се състояла в арогантно поведение с непрекъснати претенции, изисквания, мрънкане, забележки и дори обиди към персонала на комплекса.

Въпреки, че обгрижващите го домакини всячески се стараели на угодят на новоизлюпения богаташ, псевдо баровеца не само, че не оставял бакшиш на обслужващите безбройните му капризи служители, но и редовно „забравял“ да си плати масрафа.

Потърпевши разказват, как след еротичен уикенд в столицата обилно поръсен със селски изцепки, провинциалиста отпрашвал с луксозното си возило без да плати сметките си. Налагало се да го търсят под дърво и камък за да изчисти задълженията си.

Господин Вълев за своите пътешествия и парите, които е натрупал 

Ангажиран с опазването на родната граница, Господин не вдигал телефона си с дни, а ако случайно го направел обещавал да покрие задълженията си и пак потъвал в неизвестност в дълбоките горски гъсталаци около южната ни граница.

Динко Вълев и Миглена Каканашева

След седмица лимузината с ямболска регистрация отново цъфвала на входа на комплекса, а Динко се държал сякаш нищо не се е случило и всичко започвало отначало.

Вълев и неговата тайна любовница се цамбуркали по цял ден в басейна, пиели коктейли и се глезели с екзотични забавления в джакузито с шампанско под ръка, след което се усамотявали в луксозния апартамент където се отдавали на любовни игри. В края на престоя си  бившият борец пак изчезвал незабелязано, а служителите в любовното му убежище се чудели как да си съберат парите, които им дължи, а те не били никак малко.

Така, накрая, след като не могли да излязат на глава с „баровеца“, от управата на луксозния комплекс решили да забранят на Господин Вълев да стъпва в уютното си любовно гнездо.

Людмила ЗахажаеваКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати