Меню

Избрани новини

Риалити

Скандално! Захажаева по зърна и на Динко п*шката в праймтайма!

Людмила Захажаева
Снимка: Нова

Млечни жлези и гениталии в близък план видяха зрителите на Брадъра

Заради перманентно високите децибели и несекващи драми смятахме, че завършилият преди седмица сезон на ВИП Брадър е мега скандален и брутален, но с идването на "новата смяна" - Биг Брадър Most Wanted, предните Съквартиранти ни изглеждат като представителна извадка от пансион за благородни девици.

Сегашните обитатели на Къщата не само че не отстъпват и на йота откъм викове и крясъци, даже напротив, но и обилно ги гарнират със сочни псувни и злостни епитети.

Тъкмо когато си мислехме, че вече сме видели всичко възможно в праймтайма по националните телевизии, Големият брат успя да сервира голямата тесла право в чинията на вечерящия драг зрител, на който в рекламните паузи така или иначе не му се спестяват спотове за дамски превръзки, наакани памперси, или кървави конци за зъби докато вечеря.

 

Зърнена криза: Людмила Захажаева люлее млечни жлези и очертани зърна в сластни еротични танци.

В рамките на новата мисия "супер герои", участниците в риалитито се сдобиха не само с индивидуални задачи, но и с ефектни костюми.

Това, което лъсна под тях обаче, буквално изправи косите на зрителите и почти ги задави с вечерята им.

Людмила Захажаева, която вероятно е набор на Испанския грип, бе решила да си облече електриково зеленото трико на голо и в резултат зърната ѝ стърчаха през цялото време, за "радост" на всички гледащи.

Динко Вълев и Миглена Каканашева

Широк разкрач: Супер силата на Динко

 

Като бонус на цялата работа, Вулева - старша даде уроци по еротични движения за ханш на по-младите участнички.

И ако това не беше достатъчно, зрителят получи нов визуален шамар под формата на крупен план на чатала на доволно разкрачения Динко и перфектно очертания му член.

С оглед на тези "красоти", пилонът между циците на Зорница Линдарева съумя да изглежда някак естетично, но страхът от нови ужасяващи гледки в най-натовареното телевизионно време остана до края на епизода. 

В близък план: Някои от оръжията на ДинкоКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати