Меню

Избрани новини

Клюкарник

Родолюбецът Динко преби приятелката си (снимки)

Динко Вълев

Причината е болезнената ревност на ямболския патриот

Ловецът на бежанци и отявлен родолюбец Динко Вълев, по-известен като Динко от Ямбол, е пребил своята любима Десислава. Разкритието направила самата красавица пред своя близка приятелка и доказала пораженията по лицето си със снимки. Побоят е нанесен в нощта на 11 срещу 12 април, сигнал за пребито момиче подали лекарите от бургаската УМБАЛ.

Отначало жертвата на домашно насилие отказвала да дава обяснения и излъгала дежурния служител, че е паднала по стълбите в Ямбол. На следващия ден обаче размислила и подала жалба в ОДМВР – Бургас, като обвинила гаджето си Динко Вълев за побоя, съобщиха за „България Днес“ от полицията.

Фаталната се оказва вечерта на 11 април, когато се разразява скандала. Красавицата и нейният приятел уважили рожденият ден на сестрата на Динко в Ямбол. След като се прибрали в къщата на Вълев, започнал екшънът, за който разказа пред вестника и самият Динко. Двамата били заедно от година и половина, но във въпросната вечер се скарали зловещо и Динко я изхвърлил от дома си.

„Прибрахме се от рожден ден на сестра ми, Деси се беше напила. Влязох да се къпя и излизам от банята – тя говори с някакъв мъж по телефона и му мяука. Дръпнах й телефона и гледам, че си пращала голи снимки с тоя галфон. Полудях, събрах й багажа и я изгоних като мръсно коте“, разказва своята версия Динко.

По думите му Деси започнала да се тръшка из къщата, да се влачи по земята и да крещи. „Изпадна в истерия, че искам да се маха. Взе да ме заплашва със самоубийство и не искаше да напусне дома ми. Сдърпахме се и цялата улица й видя истерията. Тя се тръшкаше насред пътя, мяташе се напред-назад, но аз не съм я бил. Как ще удрям жена?“, коментира случая Динко Вълев.

Версията на Деси е малко по-различна. Тя потвърждава, че скандалът е станал заради ревността на Ловеца на мигранти. По думите й той изтръгнал телефона от ръцете й и искал да прерови съобщенията й. Тъй като апаратът се отключвал с пръстов отпечатък, Динко я съборил на земята, взел пръста й и го отключил. След това видял любовната й кореспонденция и нещата излезли от контрол, твърди Деси. Тя започнала да се оправдава, за да успокои Динко, но това само го раздразнило още повече. По думите й той я заключил в банята, извадил нож и искал да реже русата й коса.

„Не съм вадил никакви ножове. Просто й хванах багажа и й го изхвърлих пред къщата. Не исках да я виждам повече. Последната година и половина съм й помагал и съм се грижил за нея, но тя ми е слагала рога“, разкрива за нараненото си его Вълев.

Не е ясно как Деси е излязла от дома, но се е придвижила с колата си до бургаската болница и пристигнала там около 4.30. Извадила си медицинско свидетелство, но до последно отказвала да дава обяснения как е получила травмите. Според полицията няма данни за други случаи на насилие срещу Деси. „Защо е седяла с мен, като съм я биел? Това са някакви пълни глупости, няма такова нещо!“, коментира скандала Ловеца на мигранти.
Докато размисляла дали да подаде жалба срещу Динко, Деси разпространила и снимки на синините по лицето си в интернет. На тях се вижда Деси с подуто лице и устна. Тя е приложила и медицинското, което е документирало травмите.

Лекарите в УМБАЛ – Бургас, са констатирали лека телесна повреда на Деси с кръвонасядания и отоци на устните. „В този случай държавата няма как да се меси, защото става дума за лека телесна повреда. Тя може да си заведе гражданско дело, ако иска“, категорична е говорителката на бургаската полиция Цветелина Рандева. Документите са комплектовани и изпратени в Областна дирекция – Ямбол. Динко Вълев ще бъде извикан да даде обяснения за случилото се и да получи предупредителен протокол от полицията. За ограничителна заповед срещу него трябва да реши Районният съд. Той няма защо да бъде арестуван, категорични са от полицията.Коментари (1)

Яна Какъв мъж е Динко, ако е пребил жена му
14.04.2017 21:18 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза