Меню

Избрани новини

Клюкарник

Тото: Нямам работа в ресторанта на Шеф Петров! (видео)

Антон Стефанов за пореден път блесна с левашки въпроси

Първото си голямо интервю след финала на ВИП Брадър 2017 даде големият победител Йонислав Йотов - Тото пред Гала в предаването "На кафе".

Водещата и коментаторите в студиото разчепкаха важни въпроси от битието на звездата от група Скандау в може би най-скандаУния сезон на риалитито.

Но първо за излизането. Какво е направил Тото в първия си ден "на свобода"?

"Отидох си на село, където си гледах филмчета и си почивах", разказа младежът, ясно намеквайки, че е имал нужда от спокойствие и уединение.

Сред първите неща, които е предприел е да се извини на най-близките си за поведението си в Къщата, ако е засегнал някого с нещо.

 

Тото дава първото си голямо интервю пред Гала в "На кафе"

С приятелската си Яна не е разисквал на дълго и на широко предстоя си в Нови хан и не е имало излишни въпроси или сцени на ревност.

"Казахме си колко се обичаме", отговори на коментаторски въпрос Тото. "Извиних ѝ се че я коментирах в Къщата, защото ѝ бях обещал да не го правя".

Рапърът леко повдигна завесата над личните си дела и сподели, че с дамата на сърцето му били разделени за около 2 месеца и се събрали пак едва 3-4 дни преди влизането му във ВИП Брадър.

В контекста на прясното събиране на Тото с Яна, дребния флирт с Мис Трикотаж - Миглена Каканашева не би им разклатил отношенията по никакъв начин.

Именно повторното подновяване на отношенията с дългогодишната му приятелка го е държало като тотално имунизиран от женско внимание.

 

Дружки: Тото и Ваня Щерева в приятелска снимка и след излизането от ВИП Брадър

Коментаторите не пропуснаха да го попитат и за другата жена, на чието внимание се радваше половинката от Скандау в Къщата - певицата и писателка Ваня Щерева.

"Ванчето я чувствам като мой набор, същия тип диване като мен", отговори Тото за един от най-близките си хора в риалитито.

Като стана въпрос обаче за напрегнатите моменти в Брадъра, Тото сякаш леко се поизнерви и позагуби ведрата усмивка, с която започна интервюто.

Не смята, че алкохолът е катализатор на агресията му към Шеф Петров.

Припомни, че първият път когато му е скочил, е бил абсолютно трезвен.

 

Първата сериозна конфронтация с Шеф Петров, завършила почти с бой

За въпросната случка Тото каза, че се чувства като натиснат паник бутон всеки път когато някой дръзне да спомене майка му, по каквито и да е причини.

Избухването му е било отговор на агресия, трупана след 50 дни вербално насилие от страна на готвача.

Смята, че му е дължал извинение, най-малко пред децата му.

"Естествено, че не бих го ударил", казва Тото. "По-скоро исках да го респектирам, да му покажа че срещу него има мъж".

"Нямаше пасивен провокатор в Къщата, някой който да подклажда драмата. Няма скандал, който да не е тръгнал от Шеф Петров".

 

Побеснял: Тото в един от моментите, в които е готов да "смачка" Шеф Петров

Коментаторите провокираха Тото с въпрос дали би отишъл в заведението на шефа, на което рапъра кратко и ясно отговори: "Няма какво да търся в ресторанта му!".

На въпросът кой е най-слабият му момент в играта, скандаУджията отговори, че това е именно когато е усетил, че иска да излезе.

За моментите, в които му се е искало зрителите да го изгонят казва: "Исках и душата, и главата ми да починат, не исках със ставането си да слушам скандали, или евентуално да участвам в тях. Въпреки, че имаше и весели моменти, беше ужасно трудно". 


"Какви 47 милиона!? Аз да не съм Мадона!?"

Тото така и не успя да се сети къде е казал, че изкарва по 47 милиона на месец и остана силно учуден защо Миглена разтяга тези локуми в изповедалнята.

Нито пък Биг Брдаър успя да му предложи видео доказателство. Краткият му коментар: "Аз да не съм Мадона"!?

Попитан защо се е изненадал в момента, в който го обявяват за победител, Тото припомни история от миналата година, когато през декември заедно с половинката си в група Скандау - Лъчо пяли в заведение в Пловдив пред скромната публика от 6 човека.

"Тази година аз се оказвам с награда за Група на годината и изведнъж печеля ВИП Брадър", не скри още веднъж изненадата си победителя.

Не таи трайно разочарование към никой от Съквартирантите си. По-скоро е склонен да се афектира за момента за някакви неща, но знае че ще му мине.

 

Антон Стефанов

Финалът на интервюто бе наакан от въпрос на провалилият се като Съквартирант в същия сезон и настоящ коментатор Антон Стефанов, който не изневери на себе си да си вре носа там, където наистина не му е работа.

Журналистът вкара загрижен поглед на тъжна болонка и се опита да пита Тото за какво ще похарчи парите от печалбата.

Момчето деликатно замълча, но нас ни се прииска да изкрещим "Не ти влиза в работата, Антоне! Нито си Опра Уинфри, нито Венета Райкова! Нито те бърка за какво си харчи Тото парите, които ти НЕ си му спечелил. Нито те вълнува половият живот на Даниел Златков. Би било прекрасно ако освободиш ефира от себе си!"...

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати