Меню

Избрани новини

Риалити

Ваня Щерева: "Не бих тръгнала с Тото" (видео)

"Щастлива съм че няма да дишам канцерогенния въздух на Шеф Петров"

В понеделник вечер от размирната Къща на ВИП Брадър си тръгна певицата, писателка и сценарист Ваня Щерева. В първото си интервю веднага след излизането, Ваня сподели пресни емоции от престоя си в Нови хан при Гала.

Авторката на бестселъра "Образцов дом" въздъхна с облекчение, че зад гърба ѝ остава отровната атмосфера около свадливия готвач, с който живееха в състояние на перманентен скандал и нагнетяващо напрежение.

"Може би съм загубила, след като аз съм навън, а той е вътре, но съм щастлива, че повече няма да му дишам канцерогенния въздух", заключи Щерева по адрес на Шеф Петров. Авторката изгледа видео с компилация от хапливи коментари на скандалджията по нейн адрес и не пропусна да му сипе като за последно.

"Тъпанар пълен", беше краткото обобщение през смях на Ваня след видяното.

Ваня Щерева на интервю при Гала в "На Кафе" след излизането си от Къщата на ВИП Брадър

Гала се възползва от случая да разнищи и темата за отношенията на Ваня Щерева със звездата на група Скандау - Тото. Певицата беше категорична, че двамата са просто "сродни глави" и вероятно отвъд Къщата ги чака хубаво приятелство до живот, но само толкова. И двамата са щастливи и обвързани, всеки със своята половинка.

Щерева смята, че отвъд ВИП Брадър и положението на изолация вътре, едва ли би се сблъскала с Тото в реалността поради крайно различните им обкръжения навън. Въпросът дали помежду им би могло да се случи и нещо повече от приятелство, ако и двамата бяха сингъл накара Ваня леко да се замисли, но в крайна сметка отговори отрицателно, посочвайки твърде голямата им възрастова разлика

В интервюто с Гала, Ваня Щерева хвърли и светлина върху последната и поредна драма в риалитито около личността на Миглена Каканашева, подробности ТУК!

Гала захапа Каканашева за продуктовото позициониранеКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати