Меню

Избрани новини

Риалити

Ваня Щерева: "Не бих тръгнала с Тото" (видео)

"Щастлива съм че няма да дишам канцерогенния въздух на Шеф Петров"

В понеделник вечер от размирната Къща на ВИП Брадър си тръгна певицата, писателка и сценарист Ваня Щерева. В първото си интервю веднага след излизането, Ваня сподели пресни емоции от престоя си в Нови хан при Гала.

Авторката на бестселъра "Образцов дом" въздъхна с облекчение, че зад гърба ѝ остава отровната атмосфера около свадливия готвач, с който живееха в състояние на перманентен скандал и нагнетяващо напрежение.

"Може би съм загубила, след като аз съм навън, а той е вътре, но съм щастлива, че повече няма да му дишам канцерогенния въздух", заключи Щерева по адрес на Шеф Петров. Авторката изгледа видео с компилация от хапливи коментари на скандалджията по нейн адрес и не пропусна да му сипе като за последно.

"Тъпанар пълен", беше краткото обобщение през смях на Ваня след видяното.

Ваня Щерева на интервю при Гала в "На Кафе" след излизането си от Къщата на ВИП Брадър

Гала се възползва от случая да разнищи и темата за отношенията на Ваня Щерева със звездата на група Скандау - Тото. Певицата беше категорична, че двамата са просто "сродни глави" и вероятно отвъд Къщата ги чака хубаво приятелство до живот, но само толкова. И двамата са щастливи и обвързани, всеки със своята половинка.

Щерева смята, че отвъд ВИП Брадър и положението на изолация вътре, едва ли би се сблъскала с Тото в реалността поради крайно различните им обкръжения навън. Въпросът дали помежду им би могло да се случи и нещо повече от приятелство, ако и двамата бяха сингъл накара Ваня леко да се замисли, но в крайна сметка отговори отрицателно, посочвайки твърде голямата им възрастова разлика

В интервюто с Гала, Ваня Щерева хвърли и светлина върху последната и поредна драма в риалитито около личността на Миглена Каканашева, подробности ТУК!

Гала захапа Каканашева за продуктовото позициониранеКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза