Меню

Избрани новини

Риалити

Скандалът ескалира! Мария и Меги стигнаха до бой (видео)

Дизайнерката се чува всеки ден с пиарката си, която й дава съвети как да се държи

Конфликтът по линията Меги Каканашева и Мария се задълбочава. Двете дами от няколко дни не могат да крият непоносимостта си една към друга и се заяждат. Новата мисия на съквартирантите се превърна в истинска битка, която се размина на косъм от физическа саморазправа.

Тази седмица участниците влизат в казармата. Групирани в два отряда те трябва да пазят "Нови хан" от ядрена атака на Северна Корея. Част от съквартирантите обаче имат сключени договори за процедури през деня. Биг Брадър ги запита искат ли да ги използват, като обясни, че ако пожелаят, то останалите ще ги чакат под дъжда навън в поза "мирно". Енджи без да се замисля отказа всички ангажименти, но Меги заяви, че иска да говори по телефона, както е по договор.

Пишман дизайнерката се забави стабилно с разговора и липсва повече от 40 минути. Това вбеси висящите под дъжда съквартиранти. Първи вълната на недоволство яхна Цуни. "Е това е дънак, защото се дъни. Нас ни гърчат, а тя отива да си говори по телефона. Въшлива зъбла, зъбат крокозъбел", поде той.

Малко по късно фъфлещата шивачка се завърна при останалите, но още от вратата бе подхваната от най-големия си враг в лицето не певицата Мария, която започна да мрънка. Дизайнерката явно беше получила доза увереност и инструкции от пиарката си и скочи като разярен кокершпаньол срещу дребничката певица.

"Като ми репликираш още веднъж, ще ти обърна каскета. Не ми говори ти казвам. Не искам диалог с теб. Предупреждавам те, че ще си направиш поне 4 клипа как плачеш", заплаши я Мария. "Обърни го още 10 пъти, ако искаш. Прави каквото искаш и не се занимавай с мен", отвърна Кардашиян от Раковски.

"Нахалница", през зъби изсъска певицата. "Ти си нахалница", веднага се обади Миглена. "Абе, внимавай как ми говориш, щото ми писна от тебе, бе, гнус такава", вбеси се Мария. "Абе марш от тука, няма да ми влизаш в пространството. Много ти треперят ръцете, като плачкаш. Сега защо не плачкаш. Много ти знае човчето", поде Мария. Меги не й остана длъжна в заплахите и заканите. Напрежението нарасна зверски и двете се заканиха да се разправят навън.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза