Меню

Избрани новини

Пикантерии

Алфредо Торес е най-надареният мъж в Къщата (видео)

Явно не само мъжете се заглеждат в женските достойнства, същото в пълна сила важи и за жените

Съквартиранта Алфредо Торес е най-надареният мъж в Къщата на Вип Брадър през този сезон. Това разкри самата Сашка Васева по време на мисията за седмичния бюджет, като посочи кубинецът за този с най-голямо мъжко достойнство сред силната половина от Виповете.

Алфредо Торес плашел жените с размерите си

Това е живото доказателство за легендата, че чернокожите мъже са зверски надарени, и че жените в Къщата също оглеждат внимателно мъжете около себе си.

 

Танцьорът плашел с член гигант не само с дължина но и с внушително ФИ, издават го негови бивши любовници, пише в. "Уикенд". Оказва се, че тази година Къщата на „ВИП Брадър“ е дала подслон на един от най-надарените мъже в България. Въпрос на дни е и съквартирантите да заговорят за мамбата на Алфредо, както е по-популярно мъжеството му сред колеги и приятели, имали шанса да го видят по бельо.

Зрителите обаче едва ли ще могат да надникнат в шортите на Торес, тъй като във ВИП сезоните Големият брат не показват кадри от банята на звездите, най-малко заради времето в което се излъчва предаването. В мъжка компания обаче Алфредо споделял, че невинаги големият размер е плюс, тъй като много жени били ентусиазирани от големината, но не можели по никакъв начин да го поемат сексуално.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще посрещнете Нова Година?

 

Покажи резултати