Меню

Избрани новини

Пикантерии

Алфредо Торес е най-надареният мъж в Къщата (видео)

Явно не само мъжете се заглеждат в женските достойнства, същото в пълна сила важи и за жените

Съквартиранта Алфредо Торес е най-надареният мъж в Къщата на Вип Брадър през този сезон. Това разкри самата Сашка Васева по време на мисията за седмичния бюджет, като посочи кубинецът за този с най-голямо мъжко достойнство сред силната половина от Виповете.

Алфредо Торес плашел жените с размерите си

Това е живото доказателство за легендата, че чернокожите мъже са зверски надарени, и че жените в Къщата също оглеждат внимателно мъжете около себе си.

 

Танцьорът плашел с член гигант не само с дължина но и с внушително ФИ, издават го негови бивши любовници, пише в. "Уикенд". Оказва се, че тази година Къщата на „ВИП Брадър“ е дала подслон на един от най-надарените мъже в България. Въпрос на дни е и съквартирантите да заговорят за мамбата на Алфредо, както е по-популярно мъжеството му сред колеги и приятели, имали шанса да го видят по бельо.

Зрителите обаче едва ли ще могат да надникнат в шортите на Торес, тъй като във ВИП сезоните Големият брат не показват кадри от банята на звездите, най-малко заради времето в което се излъчва предаването. В мъжка компания обаче Алфредо споделял, че невинаги големият размер е плюс, тъй като много жени били ентусиазирани от големината, но не можели по никакъв начин да го поемат сексуално.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза