Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Миглена Каканашева – Фалш! Ето поредно доказателство, че е човек менте (снимки)

Снимка: Вип Брадър/НОВА

Този гаф подложи на съмнение истинността на персоната и всичко, което тя прави и говори

Самопровъзгласилата се за "най-успешна в модния бизнес" и родна Ким Кардашиян - Миглена Каканашева трябва да се преименува от Мегз на Фалш, такова е всеобщото мнение в мрежата относно поредния гаф на пишман дизайнерката.

В понеделник тя влезе в Къщата на Вип Брадър. Преди това обаче храбрата шивачка реши да пусне последна снимка в социалната мрежа,  за сбогом на последователите си.

Финалното фото се оказа поредното доказателство, че всичко около нея, всичко което прави, и самата тя е тотален фалш.

Вместо да бъде естествена и натурална, както тя твърди, прясно изрусената бизнес дама, реши  за пореден път да излъже и подведе своите последователи пробутвайки им нещо, което не истинско – менте, и така да покаже как редовно злоупотребява с доверието им.

Нескопосаната работа с редактора за снимки издава методите на бизнесдамата, а именно - да пробутва нещо, което не е това, за което се представя.

Миглена Каканашева - Фалш

Миглена Каканашева - Фалш

Забележете кривите линии на килима и мебелите, както и разликата от нейната снимка и лайфа

Мегзито е опитала да се втали и да направи така, че дупето и да изпъкне. Поглеждайки кривите линии на килима и мебелите всички се заливат от смях, а нейните клиенти се питат дали пък и стоките й не са същия фалш, като самата нея?!

При влизането си тя все пак впечатли всички, драстично слабото й тяло предизвика полемика, дали пък не е вече анорексичка.

Друг акцент бе новият платинен цвят на косата, направен специално за пребиваването й в Къщата. Каканашева не бе пощадена от зрителите, които пожелаха да бъдат активирани субтитри за да се разбира какво говори / крещи тя.

Миглена Каканашева - субтитри

Някои се подиграха, че субтитрите се налагат, тъй като не е успяла да се споразумее с продуцентите за преводач, визирайки многото претенции и изисквания, които е заявила Мегито за да влезе във ВИП Брадър.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати