Меню

Избрани новини

Пикантерии

Храбрата шивачка и Лудия репортер имат история преди „ВИП Брадър“

Игра или истински любовни флуиди са флиртовете на двамата?

Мис "Златна игла" 2017г. - Миглена Каканашева, която е най-нежеланата съквартирантка през този сезон на VIP Brother, още от първите часове на престоя си в Къщата, се набута в любовен триъгълник.

Биг Брадър посвети цели два епизода изцяло на зараждащата се тръпка от страна на Даниел Петканов към Мег Каканашиян, новото й име в мрежата след като се самопровъзгласи за родната Ким Кардашиян . Три дни зрителите гледат кадри, в които лудият репортер, който още изпитва чувства към бившата си - Александра Богданска, е атакуван от чара на приятелката й - Меги.

Зрителите остават с впечатлението, че Лудия репортер постоянно търси компанията на Меги, като дори лично и открито й призна, че се чувства добре, когато тя е около него, развивайки цяла лекция за протичаща помежду им енергия. Опита се да я примами при себе си в джакузито и куп други намеци и шеги, на които храбрата шивачка успява да устоява засега.

Дали от солидарност към Богданска или заради връзка навън, но Меги на този етап се старае да не се впуска в любовния триъгълник, в който умишлено или не - я въвличат продуцентите на риалити формата.

Близки до пишман дизайнерката разкриват, че репортерът на Милен Цветков бил хвърлил око на Каканашева още месеци, преди да заживеят под един покрив. При случайните им засичания из столични клубове, той волно флиртувал с нея и дори се предполага, че я е "атакувал" и в социалните мрежи, твърди ХотАрена.

Дали тази сага ще има развитие или ще завърши с нищо както се случи с флиртовете на Миглена със 100 Кила в Къртицата предстои да видим.

Мегз перука и фиби драмаКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати