Меню

Избрани новини

Звездите

Първи сблъсък! Шеф Петров „нахрани“ Меги Каканашева (видео)

Многознаещата бърборана остана с отворена уста

Първият сблъсък на характери във Вип къщата в Нови Хан вече е налице. Вечно готовата да вземе отношение и да дава мнение без да й е искано Миглена Каканашева успя да разгневи топ готвача шеф Петров, той обаче не й остана длъжен и бързо я постави на място, или по-точно я изпрати да си „ходи в друга галактика“.

"Малко ми се бие представата за него. Той има ресторант със 17-степенно меню. Създава нещо, което изглежда тежко, а той е такъв. Някой като Джулиана ти оставя леко впечатление, но се държи тежко", си позволи да коментира Меги пред Александра Богданска впечатленията си от шеф Петров. Той секна разговора на красавиците и те му казаха, че е повод за коментар.

Мегз перука и фиби драма

"Ти си толкова млада още. Аз вече 30 години съм така. При мен няма личен план, всичко е работата. Защо ти трябва да определяш, че твоят свят е реален? Ти не казваш "на мен ми се струва, че си нетактичен". Ти казваш директно какъв си. Когато мен България ме е познавала, ти не си била родена. Ние живеем в различни светове", отговори готвачът. "Или ме разбираш, или си ходиш в друга галактика", заключи Петров ядосано и остави Каканашева с отворена уста по време на Вип Брадър лайф снощи.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати