Меню

Избрани новини

Клюкарник

Драма с перуката на Меги, цирк в изповедалнята (видео)

Мегз перука и фиби драма

Фалшивата коса разрани главата й, помислете дали бихте си я купили

Самозваната топ дизайнерка Мег Каканашиян, както вече е по-популярна в мрежата след като се сравни с Ким Кардашиян, шокира съквартирантите, зрителите и самия Вип Брадър. Вчера вечерта по време на лайфа тя най-неочаквано пожела да напусне Къщата, използвайки прайм тайма на шоуто.

Видимо депресирана тя влезе в изповедалнята със слънчева очила, които отказа да свали въпреки забраната на Големия брат.

Мег Каканашиян в драма с перуката и фибите

"В косата си имам забити фиби", обясни тя причината за разстройството си.

От разговора в изповедалнята стана ясно, че Мегито е с перука, която е залепена с лепило и набучена с фиби като игленик. Разкрасяването обаче е предназначено да издържи ден – максимум два. Драмата на храбрата шивачка е в това, че тя е с това птиче гнездо на главата вече три дни.

"Започнах да си гледам косата и имам рани. Боли ме. Трябва да дойде фризьорът ми и да и я свали. Вие не изпълнявате обещанията си... постоянно се чеша и ровя в главата си, сърби ме, имам непоносими болки и ми щипе", мрънка пишман брадърката. За нейн ужас тя е пожелала само нейният фризьор да пипа главата й, а той бил зает и не дошъл в Нови Хан. Съветът, който невротичката получи беше да се успокои и да изчака фризьор или да свали сама кичето от главата си.

Въпреки настояванията на ВИП Брадър, тя отказа да напусне изповедалнята, докато исканията й не бъдат изпълнени и така кибичи цяла вечер там.

Господарят на Къщата обаче се нуждаеше от пространството на изповедалнята за номинациите и унижи носителката на Златна игла, като й предложи да се скрие зад диванчето или в някой от ъглите.

Кака Нашева се заинати и не мръдна от канапето. В последствие се оказа, че тя е можела и сама да свали изкуственяка от известната си главица само с вода, и явно всичко е просто поредната доза фасони, претенции и опит за привличане на вниманието към евтините й трикотажи.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати