Меню

Избрани новини

Риалити

Мария срещна отмъщението на Богданска, номинирана е!

Любовния ВИП Брадър може пак да се окаже скандалджийски

Макар и мудно действието в Къщата на ВИП Брадър започва да се развива. Първите любовни трепети и конфликти вече са налице. Високата 183 см. моделка Алекс Богданска и миньончето Мария успяха да извадят мечовете от ножниците и са готови за война.

Бившата на Петканов се оплака, че бившата госпожа Гущерова непрекъснато и умишлено я връщала към моменти от скандално провалената й връзка с Лудия репортер. Това стана и основна причина Мария да бъде една от номинираните за изгонване.

В понеделник тя ще се бори за оставане в шоуто с колежката си по жанр Сашка Васева и близначките от Х Фактор Влади и Алекс, които не са известни и със сигурност ще напуснат шоуто.

Самият Петканов пък разкри, че по времето на връзката му с Алекс също изневерявал, но разви странната теория, че при мъжете кръшкането било за спорт, а при жените - емоционално. Големият брат всячески се опитва да забърка Алекс в нова любовна история, като ту се пробва да я събере с репортера на Милен Цветков, ту да я сближи с Тото от СкандаУ.Зрителите са плътно на страната на Богданска и остро критикуват телевизионера. „Тъп комплексар! Заради това ви мнение на мъжете ,че вашата изневяра "не е изневяра" си заслужавате всичко! Направи Александра за смях пред цяла България, като ти си изневерил преди нея?”, пише зрителка. А бе тоя не е много добре... не спря да мрънка като зарязана пред олтара монахиня. „А бе тоя не е много добре... не спря да мрънка като зарязана пред олтара монахиня”, възмущава се друг.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати