Меню

Избрани новини

Риалити

Каканашева свали поредната перука с вой (видео)

Перука гейт-2 завърши със сълзи и сополи

По принцип сме съгласни със старото златно правило, гласящо че няма лоша реклама, но след този сезон на ВИП Брадър наистина не знаем дали някой ще посмее да си закупи от зловещите перуки на дизайнерката Меги Каканашева. На последните елиминации станахме свидетели на свалянето на втората руса перука от главата на шивачката и цялото положение изглеждаше повече като сваляне на скалп. Рев, сълзи и истерия съпътстваха отстраняването на поредната фалшивата руса четина от темето на Каканашиан, видяха зрителите на Нова.

 

Мегз

Миглена Каканашева в епична битка с поредната перука

Мегз перука и фиби драма

За разлика от предните мисии, този път Меги не заряза Съквартирантите си да киснат 40 минути на дъжда, а даже напротив, прояви небивала инициативност, дарявайки марковата си перучка на Тото, за да спомогне с преобразяването му в Сашка Васева. Уви, свалянето на изкуствените коси от главата на шивачка №1 в държавата изглеждаше като мъчителна оперативна намеса без пълна упойка, пред която дори винаги спокойната Ваня Щерева успя истински да се притесни, ставайки пряк свидетел на каканашевата агония. Зловещите писъци на Меги огласиха цял Нови Хан и околията. Наистина се чудим кой и на каква цена би си причинил подобен ад. 

 

Борбата за свалянето на Перуката на Меги

Припомняме че още на третия ден от влизането си в Брадъра, Каканашева вдигна чутовна олелия заради първата си перука, с чийто фиби почти беше успяла да си пробие черепа. В крайна сметка - целта е постигната. Цяла България говори за перуките на Меги, но едва ли някой би си ги закупил, освен ако не желае да ги използва като инструмент за мъчения или китайска инквизиция.

МегзКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати