Меню

Избрани новини

Риалити

Васева за Богданска: Тя е разпоретина!

Сашка Васева и Александра Богданска
Снимка: Нова

Люти обиди хвърчат за пореден път из Къщата

Сашка Васева яхна метлата в къщата на ВИП Брадър, видяха зрителите на предаването в последния лайв. Чалга иконата се нахвърли с люти думи на дългокраката прелест Алекс Богданска. Ябълката на раздора бяха предходните номинации, когато манекенката номинира Дупнишката Мадона с мотивът че поведението ѝ е незряло и се чувства неловко в компанията на жена на възрастта на майка ѝ с подобно държание. Първоначално Сашка се опита да бъде деликатна и да защити честта на другия номиниран от Алекс - Цуни, но това беше само прелюдията към същинското ѝ нападение над Богданска. На чашка сутрешно кафе, в компанията на Маргарита Хранова, Антон Стефанов и Джулиана Гани, Сашка избълва всичката си отрова. "Ще казва тя че би я било срам да съм ѝ майка... Мен би ме било срам да ми е дъщеря... Спи с тоя и оня, изневерява на Дани Петканов и после ми се прави на примерна... Разпоретина!", развилня се фолк легендата. 
 

Мария и Сашка Васева

Сашка Васева

Припомняме, че Сашка се превърна в епицентър на предходните номинации и събра най-много негативни гласове в Къщата от Съквартирантите си. Повечето изтъкнаха като доводи да я номинират незрялото ѝ поведение и склонността ѝ да обсъжда твърде много останалите. Напук на обитателите на лъскавото имение в Нови Хан, фолкаджийката беше спасена от зрителите с един от двата най-високи вота за вечерта. От предаването напълно заслужено и с почти рекордно нисък вот бе елиминиран вечният страдалец Антон Стефанов.
 

Антон Стефанов

Антон Стефанов

До този етап на играта фолк иконата полагаше видими усилия да пази поведение и да не изпуска духа от бутилката, но с коментарът "разпоретина" удари в земята футболистът Дани Златков, който лично по нея запрати епитетът "мастия". До къде ще стигнат словесните гаври на територията на Къщата, предстои да видим. Едно е ясно: обстановката става все по-нажежена, а езикът на Съквартирантите - все по-остър. Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати