Меню

Избрани новини

Риалити

Зрителите съсипват Антон Стефанов

Антон Стефанов
Снимка: Нова

"Лигльо", "принцеса" и "мишок" са само част от леещата се жлъч по журналиста

Противоречивото представяне на "голямата уста" Антон Стефанов в тазгодишния сезон на Вип Брадър доведе до лавина от хапливи коментари в мрежата по адрес на журналиста, видя с очите си репортер на LifeOnline.bg. Абсолютният му провал във всички мисии, склонността да се крие зад крехките гърбове на жените в Къщата и тоталната му пасивност пред всички мъже навлякоха на Тони безкрайна канонада от хули и хронично недолюбване както от страна на останалите съквартиранти, така и от зрителите на предаването. Неспособността на Стефанов да отстоява мнение и да се конфронтира адекватно за да защити малкото си останала чест в Къщата го превърнаха в абсолютен аутсайдер, а капризниченето му по време на мисии успя да изкара от равновесие дори и спокойният Алфредо. Страдалческата поза, сълзите и сополите предизвикват едновременно и смях, и раздразнение. Драгият зрител в никакъв случай не остава равнодушен и ежедневно залива страницата на предаването с гаври и подигравки по адрес на журналиста. "Лигльо", "Мъж без мъжественост", "скатавка" и купища епитети на тема сексуална ориентация се изсипват ежедневно из мрежата по адрес на Антон, част от които от благоприличие ще Ви спестим.

 

Антон Стефанов

Напомняме че в предни сезони на предаването Антон Стефанов се изявяваше като коментатор в студиото на Гала, откъдето си позволяваше да размахва пръст, да поучава и да прави дръзки коментари по адрес на участниците в шоуто. "Лесно е да лаеш в ефира под протекциите на Гала, но вътре в Къщата подвиваш опашка", коментират през смях бивши съквартиранти.

 

Епичен беше моментът в шоуто, в който самият Биг Брадър директно попита Антон в изповедалнята "Не те ли е срам?". Адекватен отговор не последва. Колко още е склонен да се изложи, вероятно ще гледаме поне още седмица.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза