Меню

Избрани новини

Риалити

Шеф Петров заплаши Роналдо с убийство! (видео)

Снимка: НОВА

„Ще те заколя като агне, ще те разпоря!“, побесня готвачът

Напрежението от последните дни между шеф Петров и футболиста Даниел Златков ескалира стана ясно по време на лайфа на "ВИП Брадър" снощи. При поредния скандал помежду им готвачът отправи закани за убийство към двойника на Кристиано Роналдо.

Всичко започна от една на пръв поглед безобидна ситуация. В нервите си Златков ритна капака на кошчето за боклук, а шефът прие действието му като лично посегателство.

"Риташ ми и ми скачаш! Ще те вкарам в затвора и там ще те направят жена! Ще ти намерят нещо в колата, беличко, затова внимавай! Мене ли ще ме наричаш клоун?! Цяла България ти се смее, че се правиш на палячо и се наричаш Роналдо", започна поредната си словесна канонада шеф Петров.

"Ти си срам за македонците, твоят филм е гелчето и татуировките. Ей, ако ми посегнеш, ще те заколям! Ако ме удариш, ще те разпоря! Ще те отворя като агне", продължи с безскрупулни закани Боби Петров. Ситуацията се нажежи до червено и се наложи лично Биг Брадър да потуши извънредната ситуация, като призова кулинаря в изповедалнята. 

След скандала шефа се изтърва в яда си и призова индиректно всички да го номинират, което е в тотален разрез с правилата на шоуто. Така Съквартирантите загубиха част от бюджета си, а Боби Петров беше имунизиран от номинации.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати