Меню

Избрани новини

Риалити

Торнадо от перуки и силикон във вихъра на чутовен скандал в Къщата!

Джулиана и Каканашева в истеричен спаринг. Бие ли Меги майка си?

Тазгодишният сезон на ВИП Брадър е обилно гарниран с ежедневни скандали, викове и крясъци. Миналата вечер най-известната къща в Нови хан за една бройка не стана арена на зверски женски бой, видяха зрителите от синия екран. Напрежението между Между Мис Силикон и Мис Шивачка се трупа със седмици и в крайна сметка намери проводник под формата на нечуван скандал, разминал се на един екстеншън разстояние с хвърчане на перуки и импланти.  "Мухла", "чучело", "ненормалница", "съсел" "не мога да те дишам", "кукувица" и "луда" бяха само част от епитетите, които Джули запрати срещу неразбираемото истерично каканижене на Каканашиян. 

Джулиана Гани и Миглена Каканашева

Мегз

Гневът на шивачката бе предизвикан от умело вмъкнатата в играта интрига от Гани, според която Меги в един от традиционните си истерични пристъпи посегнала на майка си. Джулиана отвори Кутията на Пандора с въпросното скандално твърдение, което лансира първоначално пред словоустия Шеф Петров. Въпрос на време беше устатият готвач да използва компроматът при една от поредните си тежки словестни схватки с крехката дизайнерка и да я докара за пореден път до ръба на пословичните ѝ истерии, в които драгият зрител има крещяща нужда от субтитри. 

Мегз

Самият ВИП Брадър също не спи и умело превърна компроматната война на територията на Къщата в мисия, което тотално бръкна в крехкото ментално състояние на Каканашева и доведе нечувани истерии на новоханска територия.

Джулиана Гани и Меги Каканашева

Троянската война прескочи пределите на Къщата и се пренесе на територията на съседното студио, в което майките на на ВИП-ките кръстосаха шпаги под зоркия поглед на Гала. В жива телефонна връзка с водещата, двете родителки на скандалните съквартирантки се изпокараха, защитавайки честта на чедата си. В крайна сметка, майката на Джули би отбой и призна че дизайнерката не е раздавала крушета на майка си, а собствената ѝ щерка леко е пресолила манджата с преувеличени твърдения. Госпожата все пак нападна опонентката си и оплю родителката на Меги заради агресивното поведение на дъщеря ѝ в Къщата.

Едно е повече от ясно. Войната е обявена и се води с всички налични средства, както на територията на Брадъра, така и отвъд. 

Мегз, ВИП БрадърКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати