Меню

Избрани новини

Клюкарник

Мегз е най-омразния съквартирант в Къщата (видео)

Снимка: НОВА / Вип Брадър

Каканашиян е с най много номинации, следвана от двама скандалджии

Псевдо бизнесдамата Миглена Каканашева е най-нежелания съквартирант в Къщата на Вип Брадър. Пишман шивачката получи най-много гласове при първите реални номинации излъчени в лайфа снощи.

Самообявилата се за българската Кардашиян е непоносима поне за девет от участниците в шоуто. За изгонване я номинираха Мария, Енджи, Маргарита Хранова, Даниел Златков, Сашка Васева, Ваня Щерева, близначката Алекс, Цуни и Джулиана Гани.

Доводите бяха основно, че Мегито се ползва с повече удобства и всичко й е позволено за разлика от другите, че се меси на всички и налага мнение, без да й е поискано. Други я обвиниха в лицемерие и досадно бърборене и проява на компетентност по всички въпроси.

Най-мразената пък от своя страна номинира Джулиана Гани, с която явно изпитват взаимна неприязън и близначката Алекс.

Везните натежаха в полза на нейните номинации и благодарение на скандалите, център в които се оказа тя с Мария и кулинарния маг Петров.

Другите номинирани са замесените в грандиозен скандал шеф Борис Петров и журналистът Антон Стефанов. Готвачът взе 5 номинации, а светският репортер – 6. Според запознати именно той най-вероятно ще напусне шоуто в понеделник, защото Каканашева е договорила доста по-голям хонорар от него, а освен това е интересен участник и любимка на подрастващата зрителска аудитория.

Диктаторът в кухнята Шеф Петров пък непрекъснато пали скандали с останалите съквартиранти, вчера дори плака заради един пресолен боб и гарантира шоу.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати