Меню

Избрани новини

Клюкарник

Мегз се изтърва: „Мария ти си платена компаньонка!“ (видео)

„Не аз седя с още 12 жени и един мъж да ме мачка и да търпя…“ зачеса фолк певицата напористата шивачка

Дойде време да се вадят кирливи ризи във Вип Брадър. Меги Каканашева успя да сгази лука с голямата си уста, и на този етап ще си има големи проблеми с фолк певицата Мария.

В епизода тази вечер  бе излъчено развитието на скандала, който започна по-рано през седмица, покрай предизвикателството към Мария и Сашка Васева.

Тогава, след като Мария обяви, че ще дари 3 хиляди лева за благотворителност без да участва в предизвикателството, тя апелира към бизнес дамите да направят същото.

Думите й явно бяха индиректно насочени към храбрата шивачка, като най-изявена и успешна (по нейни собствени думи) в бизнеса. Тогава българската Кардашиян се засегна и се хвърли срещу чалга фурията с тежки думи.

Пишман дизайнерката силно се разгневи от показността, чрез която Мария парадира с финансовото си състояние, и я скастри с тежък въпрос: "Твоите пари от песни ли ги вадиш?". Мария се направи, че не е чула какво й е казала, за да не се излагат допълнително. 

След като Биг Брадър реши да покаже нелепите номинации на съквартирантите, напрежението в лагерите рязко ескалира и в центъра на цирка се появиха отново двете брюнетки. 

"Ти си психопат, изявен явно", обърна се към Меги Мария. 
"Ти си компаньонка, изявена явно", затапи я Кака-Нашева, като остави чалга певицата с пръст в уста.

"Аз съм певица, с едни от най-високите хонорари. Как ще ме нарича платена компаньонка бизнес дамата с евтините рокли?! И аз мога да кажа нещо...Как се прави бизнес? Как със 79 лв. рокли от село Раковски тя се нарича бизнес дама и води такъв живот и си купува Джи класа?!", отвърна недвусмислено Мария, като намекна, че зад бизнеса на Миглена стои именно солиден спонсор. 

Джулиана Гани побърза да защити певицата и зашлеви бившата Къртица с думите: "Тя поне е имала късмета да се омъжи два пъти за стойностни мъже, а ти... нито веднъж".

Мегз неведнъж е показвала комплекс от факта, че не е сгодена и омъжена, като това е единственото нещо, което ще направи перфектния й свят още по-перфектен.

Всеизвестен факт е, че двете момичета бяха големи приятелки извън къщата. Дизайнерката отпразнува рождения си ден в изключително тесен кръг от 4-5 човека, като сред избраните "ВИП" гости бе и именно Мария.

Откакто двете се подвизават на територията на Къщата не са спрели да се плюят и да бълват змии и гущери по адрес на другата, като определено имат какво да си кажат, тъй като са наясно с тайните на другата. 

В скандала единствен за Каканашева се застъпи единствен Шеф Петров, което със сигурност разби лагера му от последователи в Къщата, и най вероятно те ще минат на страната на неговия изявен враг Антон Стефанов.

 Вижте целия скандал във видеото:Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати