Меню

Разцъкай

Вижте грозното пате Миглена Каканашева преди пластиките (галерия)


Външният вид е важен, но душата още повече

Всички сме чували приказката за Грозното пате, което се превърнало в красив бял лебед, паралела с шивачката Каканашева едва ли е най-точния, тъй като пишман дизайнерката е далече от грациозната и благородна птица, но със сигурност преди да легне под ножа беше грозно патенце. С бляскавата визия дойде и глезения прякор "Мегз", който всъщност е името на нейния бранд за евтин трикотаж.

Бизнесдамата, която толкова много иска да бъде Ким Кардашиян от няколко години постоянно става за смях с хилядите гафове, които прави. Въпреки това, тя е много тачена от подрастващото поколение момиченца и е истински идол за тийнейджърките, които се опитват да й подражават всячески.

В мрежата все още могат да бъдат открити стари снимки, на Меги преди пластичните операции. Коментари (4)

Иван Г-жо или г-н Парини (не знам за какво се смятате), колко Ви плащат да леете тонове лайна против Меги Каканашева, та все тя Ви е в устата? С или без пластики момичето е хубаво. Трябва поне като мъж (какъвто силно се опитвате да скриете, че сте) да го знаете. Повече позитивизъм и по-малко злоба, тя няма да Ви направи жена, колкото и да искате.
25.09.2017 01:53 / Отговор
Парини Доставя ми удоволствие
19.04.2018 23:11
Бианка Бивша мръсница ще учи младите момичета на морал....."Пенооооо къде ма ....????Отивам Вуте у Софиу да ставам уроспия......Дивите селянки окопираха родният ни град и го превърнаха в публичен дом.От както падна гражданството ...е страшно...
19.01.2019 19:05 / Отговор
Ман юн Къв е тоя дзвер.
12.02.2021 22:25 / Отговор

Добави коментар


Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати