Меню

Избрани новини

Риалити

Мария ще съди Миглена за клеветата, че е компаньонка (видео)

Скандалите в любовния „Вип Брадър“ продължават с пълна сила Сашка и Роналдо си размениха жестоки обиди

След излъчения снощи скандал между пишман дизайнерката Миглена Каканашева и фолк певицата Мария, в който едната нарече другата психопат, а обидената шивачка върна жеста (и то на два пъти), като каза: „според мен ти си компаньонка…“, г-жа Гущерова се закани да търси отговорност за думите на българската Ким Кардашиян, за каквато се мисли Мегито.

Освен това Мария даде на Каканашева да разбере, че занапред ще си има доста проблеми, като я гледаше заплашително и вербално подчерта за трагичната развръзка на скандала, която я дебне зад ъгъла на Къщата.

След скандала с Мария и обидните квалификации, които отправи по неин адрес, Меги си спечели още повече неприятели в Къщата. Непрестанните ѝ капризи, хобитата, които останалите намират за странни и постоянното намесване в живота на другите са повод за дълго обсъждане сред Съквартирантите.

Скандалите ще продължат в ефира и тази вечер, отзвука от последните номинации, които Съквартирантите гледаха заедно със зрителите, все още не е преминал и тази вечер ще видим как породилото се напрежение ще избухне на няколко фронта.

На последните номинации Мария номинира Шеф Петров с мотив, че тероризира всички в Къщата с безпардонното си поведение. Певицата застана твърдо на страната на Тони в конфликта между двамата, а тази вечер ще видим как нараненият Шеф ще се опита да приложи тактиките си срещу нея. Тя обаче, също като него, не е лесен противник и двамата ще сътворят един от най-ожесточените скандали в Къщата до момента. Дали драстичното влошаване на отношенията между двамата лидери категорично ще раздели Съквартирантите на лагери и ще се намеси ли Тони в защита на Мария, предстои да разберем.

Сашка Васева и Даниел Златков дадоха ясна индикация, че няма да могат да станат приятели в Къщата още от самото начало на VIP Brother. Двамата често си разменят хапливи реплики, но довечера напрежението между тях също ще си пробие път и ще излезе наяве. Златков първи ще потърси конфронтация с поп-фолк иконата, но тя също няма да остане длъжна и пререканията ще прераснат в жестоки обиди, за които Сашка ще сигнализира на Big Brother.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати