Меню

Избрани новини

Клюкарник

Преимуществата от цомбите на Джулиана Гани (видео)

Снимка: сп. ЕЗДА

Шокиращата гръдна обиколка на Мис Силикон и помагала в много ситуации

Силиконовата Джулиана Гани се ползва с неочаквана привилегия благодарение на огромната си гръдна обиколка. Чудото на пластичната хирургия има право да паркира на места за инвалиди, понеже била ТЕЛК и дал първа категория инвалидност заради „предните“ й протези.

Самата сексбомба разкри този факт по време на интервю за ексклузивната рубрика, която Лудия репортер прави от Къщата за платформата vbox7.

Пред камерата на Даниел Петканов мадам Гани демонстрира добри певчески способности, като без да се страхува, че ще се изложи изпя „Хубава си моя горо“. Многото свободно време в Къщата навело едрогърдестата моделка дали пък да не стартира музикална кариера на чалга небосклона.

На този етап Джулиана е от малкото съквартиранти, които седят в страни от разприте и препирните. Тя успя да промени знака на отношението към себе си в положителна посока и дори вече трупа симпатии от доскорошните си хейтъри.

И ако Джулиана Гани е най-надарената от женската част в Къщата, то вече стана ясно, че кубинецът Алфредо Торес е най-надареният сред мъжете във ВИП Брадър.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза