Меню

Избрани новини

Риалити

Игрите на „Вип Брадър“ – Тото крие приятелката си за да има интрига в шоуто? (видео)

Снимка: NOVA / Vip Brother

Чаровният рапър засекрети връзката си в полза на победата в предаването

Йонислав Йотов-Тото има тайна договорка с Биг Брадър. Изпълнителят се е съгласил да влезе в Къщата не само срещу солиден хонорар, но и с условието да го направят победител на „ВИП Брадър“ 2017. Имайки предвид широката му популярност сред тийнейджърите, продуцентите се съгласили, но му поставили коварен ултиматум – да крие, че си има приятелка.

Истината е, че Тото има сериозна връзка с красавицата Яна Червенкова, която обича да нарича Кака Яна, пише „Галерия“. Двамата са заедно отдавна и месеци преди Тото да влезе в Къщата, нонстоп правеха общи влогове в YouTube. Рапърът редовно споделяше клиповете и снимките им във Фейсбук, но наскоро внезапно всички бяха изтрити. Тото заличи спомена за Яна от социалната мрежа и се писа със статус „необвързан“. 

Тото и Яна

Източници на „Галерия“ увериха, че двамата изобщо не са разделени и изпълнителят дори си е много (об)вързан.

Били са забелязани заедно на морето, а наскоро - и на почивка в Троян. Неслучайно, когато „сродната му душа“ Александра Богданска го попита още първия ден има ли си приятелка, Тото се притесни. Той не успя да даде адекватен отговор, а само смотолеви: „Сега не е моментът“.

Защо му е да крие, че си има гадже? И за децата е ясно, че в риалити шоу като „Биг Брадър“ сингъл участниците са по-атрактивни и позволяват да се разгърне любовната интрига. Ако обаче такива няма, добре е поне да излъжат за пред публиката, че са свободни. Тото вероятно е очаквал, че Биг Брадър ще го сватоса с някоя от звездите в Къщата, но залогът си струва риска. Една титла „Любима звезда на България“, плюс тлъст хонорар биха се отразили добре на „СкандаУ“. А шансовете на Тото да стигне до финала дори без помощта на Биг Брадър, са доста големи. На страницата на шоуто Йонислав Йотов е най-спряганото име за победител във „ВИП Брадър“ 2017.

Единственото, което не е ясно в цялата схема, е как гаджето на рапъра приема всичко. Макар в началото Кака Яна да се е съгласила да бъде инкогнито, флиртовете на Тото с красивата моделка Александра Богданска едва ли с й допаднали. Ако Йонислав продължава със закачките, нищо чудно в края на шоуто лъжата да се превърне в истина…

Източник - Хот АренаКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати