Меню

Избрани новини

Риалити

Свалиха предсрочно "Скрита самоличност"

Халваджиян обещаваше голямо зрелище и забавление, но разочарова зрителите

 

Телевизионния канал NOVA свали предсрочно предаването "Скрита самоличност" и на негово място в 20.00 часа ще гледаме повторения на "Черешката на тортата".

Прехвалената нова игра в ефира, в която водещ е Герасим Георгиев-Геро тръгна на 3 юни, но веднага разочарова зрителите. Затова и NOVA реши да заложи на сигурно и пусна предаването на шеф Иван Манчев на мястото на "Скрита самоличност". Вчера от канала официално обявиха, че шоуто, продуцирано от Маги Халваджиян приключва своя първи сезон тази седмица и че можем да го гледаме от понеделник до петък. Само няколко часа по-късно обаче програмата бе сменена и в 20.00 часа бе сложена Черешката.

Така зрителите не можаха да видят играта на застраховател, истински следовател и учителка, които ще се впуснат в атрактивно разследване за 100 000 лв., разпознавайки професиите на мистериозните личности срещу тях. В официалното съобщение се казва още, че предстои и втори сезон на "Скрита самоличност", но той едва ли въобще ще бъде излъчен с оглед на предсрочното сваляне на предаването.

АНКЕТА: Кое от риалити предаванията очаквате с нетърпение през есента?

Иначе заради масираната рекламна кампания "Скрита самоличност" привлече вниманието на зрителите с първия си епизод и от телевизията се похвалиха с голям успех. Шоуто победи конкурента си с 4,7 пункта по рейтинг във възрастовата група между 18 и 59 години.

Зрителите изгледаха предаването само за да открият, че то е пълно разочарование. Нито е толкова помпозно, колкото се очакваше, нито е толкова забавно, нито е увлекателно, защото всичко в него зависи от елементарно налучкване.

Общо взето неколцина човека излизат пред състезателя, който трябва да познае с какво се занимават, като не му дават почти никаква информация за себе си. И това е всичко.

Преди предаването да стартира, продуцентът Маги Халваджиян напоително обясняваше от всички възможни студия, как от години искал да пусне това чуждо шоу в нашия ефир, но ето че сега му е дошло времето. Е, по всичко изглежда, че и сега не е…

 

 

Четете LifeOnline.bg където ви е удобно Telegram , Instagram , FacebookКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза