Меню

Избрани новини

Риалити

Теч на информация издаде: Павел на Венци е в „Игри на волята“, но се издъни (снимки)

Певецът не успява да стигне напред в играта

 

Снимките към новия сезон на „Игри на волята“ вече са в разгара си, а върлите фенове на риалитито дори успяха да разгадаят имената на някои от участниците. Един от тях се оказа поп певецът Павел от разпадналото се дуо Павел и Венци Венц, пише Intrigi.bg.

Павел Николов се впуснал в екстремната надпревара с голяма заявка, но уви, не стига много далеч. Изпълнителят попада в синьото племе „Дръзки“, където въпреки добрите си физически данни и морските си корени не остава за дълго и отпада.

Според информация от кухнята на „Игри на волята“ бургаското чедо отпада преди няколко дни в двубой срещу по-силен и ловък играч. Изпълнителят приел тежко загубата, тъй като силно е вярвал не само че ще стигне до финалите, но и че ще грабне голямата награда от 100 хиляди лева.

АНКЕТА: Кое от риалити предаванията очаквате с нетърпение през есента?

Припомнете си, че дуетът Павел и Венци Венц навлезе в криза преди няколко години, а след жестока разпра двамата изпълнители окончателно се разделиха преди около две години. Поп звездите продължиха поотделно, но за съжаление не със същия успех, който имаха като дуо.

Вече 2 години те не успяват да се наложат на музикалния пазар със запомнящ се хит. Венци се преориентира към енергийните напитки, като заедно с Христо Ваташки създаде собствена марка, не особено популярна.

Павел пък продължава да залага на музиката, но така и не успя да блесне с хит и вече му е невъзможно да се самоиздържа с песните си. Това е и причината да се впусне в силовото риалити, но уви – и там не успя да пробие.

 

Четете LifeOnline.bg където ви е удобно Telegram , Instagram , FacebookКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза