Меню

Избрани новини

Фен зона

Свърши се! Венци Венц заряза Павел! (видео)

Кариерните несгоди сложиха край на дуета ми

 

Музикантът Венци Венц обяви, че дуетът му с Павел Николов окончателно остава в миналото.

 

Той напуска творческата си половинка, с когото имаха 10 години сценична работа.

 

За краха на колаборацията им се говори отдавна, а поредицата неуспехи само доведоха до неизбежното.

 

Това не е единствената раздяла, пред която е изправен изпълнителя. Усилено се говори, че му предстои развод със съпругата му Мая, а сега предприема такава крачка и в музикален план.

 

Вероятно приятелството им ще остане все така здраво, но двамата с колегата му Павел вече ще вървят по отделни пътища.

 

"Със сигурност се случват едни тръгвания по индивидуални пътеки. Да, разделяме се официално", изплю камъчето в студиото на „Събуди се“ днес Венци Венц.

 

Без колегата си Венци промотира новото си парче "Давам", и разказа за благотворителен концерт и акция в помощ на деца в неравностойно положение.

 

 

Венци Венц се кълне, че се разделят с Павката с добри намерения:

 

"Беше много забавно това, което направихме през тези десет години. Наскоро имахме концерт в голямо софийско заведение, събрахме всичките си приятели и сложихме подписа на финала на тази книга. Отделно обиколихме света, направихме много музика, провокирана от нещата, които ни се случват", сподели още рапърът.

 

"Сега е време да тръгнем по онази пътека, по която всеки трябва да се себеизрази, за да покаже кой е неговия нюанс по отделно. Бийтълс са се разделили, кои сме ние, че да не се разделим?!", казва по темата Венци и допълва, "Със сигурност това е било най-дългата ми връзка в живота. Много неща сме преживяли заедно, със сигурност ще ни се случи отново да работим заедно".

 

От гостуването му в преди ден пък в "Преди обед" стана ясно също, че със съпругата му Мая са успели да заздравят връзката си, след като преди време бяха тръгнали да се развеждат.

 

"Аз съм женен мъж, обичам една жена и съм в сърцето й с всичките грешки, които съм направил. Просто има възход и падение", признава изпълнителя.

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза