Меню

Избрани новини

Музика

Павката от "Павел и Венци Венц" чукна 30-така

Рапърът ходи с полувиетнамка, която беше на РД партито му в Балчик

Павел Николов, по-известен на публиката като половинката от рапърското дуо "Павел и Венци Венц" отпразнува своята 30-та годишнина, научи LifeOnline.bg.

Преди да се запознае през 2012-та година по време на парти на един софийски покрив, превърнат в тераса, със своята творческа половина, със своя брат Венци Венц, Павката си завършва Търговската гимназия в Бургас, а после се мести в морската столица Варна, където продължава обучението си във Военноморското училище.

Междувременно пише текстове, композира, живее с музиката.

След запознанството с Венци, който по това време се занимава с маркетинг, но и с музика, която записва в студиото на свои приятели, идва съвместното им парче "Бакшиш за лека нощ".

Следват парчетата "Вдигам левъл", "Fake profil", "Добър живот", "Хавана" все хитове, които бг тийнейджърите и почитателите на хип хоп музиката знаят наизуст.

Татуираният рапър ознаменува чукването на 30-те лазарника на 10 декември в Балчик, в компанията на свои приятели и на екзотичното си ново гадже - полувиетнамката Кристин Нгуен

Кристин Нгуен

Доволният от живота си до този момент рапър написа в Инстаграм: 

"Равносметката: На 30 съм! И продължавам да пътувам! Пътят ми не е изменял курса си откакто на 11 чух Еминем за пръв път. Само дето научавайки повече за родителите си, напоследък откривам, че всичко е започнало още по-рано. Чувствам се в разцвета на силите си, физически и ментално. Не само, че не съм загубил пламъка, с който правя музика, а едва удържам пожара да не ме погълне целия. Държа очите, ушите, и сърцето си широко отворени за всичко, което ме заобикаля!"
Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати